What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
p_plat

Εχω αγορασει δυο και ειμαι εξαιρετικα απογοητευμενος. Εχω δοκιμασει τον διακοπτη και στις δυο ρυθμισεις (Χειμωνα, Καλοκαιρι), εγω γυρισει τα πτερυγια και απο τις 2 μεριες αλλα ακομα και στην τριτη ταχυτητα ειναι αστεια η ροη αερα που δημιουργει. Φιλοι μου με φτηνοκινεζικους με τρια πτερυγια και δεν μπορεις να σταθεις απο κατω. Μπορει να γινει βλακεια στην εγκατασταση? Να γυρνανε πιο αργα τα μοτερ? Τι αλλο μπορω να τσεκαρω? Ευχαριστω

Username

1 Reply

Leonidas_Papadakis

Κάτι πρέπει να έχεις κάνεις λάθος ή στην εγκατάσταση ή στη λειτουργία τους, για να έχουν και οι δύο χαμηλές επιδόσεις. Δεν έχω ηλεκτρολογικές γνώσεις για να σε βοηθήσω σχετικά, αλλά εάν τα πτερύγια τους είναι εγκατεστημένα όπως στη φωτογραφία τους τότε στην καλοκαιρινή λειτουργία τους θα πρέπει να κινούνται αριστερόστροφα. Και να 'κατεβάζουν' τον αέρα προς τα κάτω . Κι εγώ έχω αγοράσει δυο αλλά μου τους εγκατέστησε ηλεκτρολόγος και λειτουργούν θαυμάσια -χρόνια τώρα. Πάντως κι άλλους που έχω εγκαταστήσει μόνος μου δεν είχα αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα (αστεία ροή αέρα).

Username