Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

6 Σχόλια

fratzolas21

μμμ...χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω πως τα παίζει. upskaling κάνει, αλλά μην περιμένεις θαύματα όταν πρόκειται για dvd αρχική πηγή.

Andreas_South

Eυχαριστω!Διαβασα σε μια δοκιμη οτι το panasonic ειναι ολο πλαστικο σε αντιθεση με το sony UBP-X800M που ειναι μεταλλικο 3.8 κιλα!

fratzolas21

καλησπέρα, πλαστικό είναι το panasonic, αλλά η ποιότητα στην απόδοση της εικόνας δεν συγκρίνεται με την sony και το συγκεκριμένο μηχάνημα. ήμουν σε σκέψη να πάρω και το sony για να αναβαθμίσω το sony x700 που έχω αλλά μόνο και μόνο για τα 4 κιλά που λες, το άφησα στην άκρη. δεν είναι βαράκια, μηχανήματα είναι. οκ ναι, θα ήθελα το panasonic για μηχάνημα των 400€ over να είναι πιο στιβαρό αλλά δεν με προβλημάτισε στην τελική μου απόφαση. αν δεν έχεις κανένα, εγώ θα έπαιρνα και τα 2 γιατί το panasonic δεν διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους από torrent. κλείνεις μια και καλή από μηχανήματα και δεν θα αγοράσεις ξανά πλέον.

Andreas_South

Eυχαριστω που μπηκες στο κοπο να απαντησεις..Μονο dvd/bluray/cd θα παιζει. Δεν εχω καθολου bluray.Ενα pioneer dv-490v εχω απο το 2004,που ειναι σκυλι!Συνδεδεμενο με coaxial καλωδιο με το yamaha a-s 501 για στερεοφωνικο ηχο.Και τωρα κοιταω για bluray.Για να λες οτι το πανασονικ εχει καλυτερη εικονα, κατι ξερεις!Mαλλον για το panasonic με βλεπω γιατι ο ενισχυτης εχει μονο μια toslink ελευθερη ακομα για συνδεση, ενω το σονι εχει μονο coaxial.Επισης βλεπω οτι το panasonic εχει toslink αλλα και αναλογικο audio out για συνδεση με ενισχυτη αλλα και 7.1.Κατα τη γνωμη σου ποιο εχει καλυτερο DAC (για μουσικη και home cinema)? ο ενισχυτης ή το bluray?Σιγουρα θα ηθελα το Panasonic Blu-Ray Player DP-UB9000EG1........

Όνομα χρήστη