Καλησπέρα παιδιά έχω το Samsung galaxy s9 plus και θέλω να πάρω το xiaomi mi 8 pro αξίζει είναι γρήγορο εγω θέλω το κινητό μου είναι να είναι σφαίρα να πηγαίνει πολύ γρήγορα. Αξίζει να το πάρω το mi 8 pro??? Ευχαριστώ
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα παιδιά έχω το Samsung galaxy s9 plus και θέλω να πάρω το xiaomi mi 8 pro αξίζει είναι γρήγορο εγω θέλω το κινητό μου είναι να είναι σφαίρα να πηγαίνει πολύ γρήγορα. Αξίζει να το πάρω το mi 8 pro??? Ευχαριστώ
2 Replies
Σε επεξεργαστη ειναι καλυτερο το mi 8 pro λογο οτι εχει τον SD 845,αλλα σαν συσκευη γενικα το s9 plus ειναι καλυτερο,μπορει σε ταχυτητα να κερδιζει το Xiaomi αλλα θα χασεις αλλα καλα πραγματα που εχει το s9 plus,οπως καμερα,αδιαβροχο,οθονη πιο καλη κ.α δεν ειναι καλη αλλαγη θα ελεγα
4 Comments
Και το one plus 6T εχει ιδιο επεξεργαστη με το mi 8 pro,αλλα σαν συσκευη εννοειται οτι ειναι καλυτερο,απο s9 plus σε ΟΡ 6T ισως αξιζει αλλα και παλι καποια πραγματα θα σου λοιπουν απο το samsung,αν και το 6Τ εχει καλη οθονη και καμερα!
Με λιγα λογια αυτα τα 3 κινητα βγηκαν την ιδια χρονια δεν εχουν απεχουν και πολυ στα χαρακτηρηστηκα,με το ΟΡ 6T να ειναι σαν συνολο καλυτερη συσκευη!
Είχα το pocophone f1 και το έδωσα και πήρα το Samsung galaxy s9 plus δεν τρελαθηκα με την ταχύτητα. Εμένα φίλε μου με ενδιαφέρει πολύ η ταχύτητα. Το one t6 τα 8 ram λογικά δεν θα είναι πιο γρήγορο από τα 6ram??
4 Comments
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Είναι καλύτερο από το One plus t6?? Γιατί το one έχει 8 ram. Να πάω στο mi9 αν είναι πιο γρήγορο. Σταθεροποιηση έχει το mi9??
Φυσικά και είναι καλύτερο. έχει τον καλύτερο επεξεργαστή της αγοράς. OIS όχι δεν έχει
Καλησπέρα και πάλι φίλε. Να ρωτήσω κάτι. Από sar το mi 9 είναι επικίνδυνο?? γιατί με το pocophone που είχα. μερικές φορές είχα κάτι σουβλιεσ στο κεφάλι
Καλησπέρα φίλε μου. ειλικρινά δεν υπάρχει αυτό που λες και δεν έχει καμμία σχέση το poco.
Καταρχάς το sar είναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία. έχω απαντήσει και σε άλλα σχόλια και σε άλλα νήματα,με πλήρη στοιχεία. αν ψάξεις θα τα βρεις
Γενικά το θέμα του sar είναι για αμαθείς ή ημιμαθείς. Πάντως σίγουρα δεν είναι λόγος ανησυχίας ή κάτι που πρέπει να σκεφτείς στην αγορά ενός κινητού.