Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nikos_giannakiris

Δεν μπορώ να ρυθμίσω την εικόνα της τηλεόρασης σε χρώμα και φωτεινότητα, δεν μου αρέσει πολύ η εικόνα της και θέλω να μου πει κάποιος που την έχει πως να το κάνω. Δηλαδή πόσο τις % να είναι στο χρώμα, στην ευκρίνειας, την αντίθεση κ. α. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Dennis_Mihelis

ειναι για gaming αυτες οι ρυθμισεις; επισης έχω αλλο μοντέλο τηλεόρασης lg 43 uhd thinq

Όνομα χρήστη
Hi tech love

Λοιπόν φίλε μού άκου εγώ...
Ρυθμίσεις - εικόνα.
Λειτουργία εφέ HDR
εξοικονόμηση ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ! Μετά ξανά μέσα στο μενού λειτουργία εικόνας εφέ hdr -οπιστοφωτισμος 90
Αντίθεση 95
Φωτεινότητα 75
Ευκρίνεια 30
Χρωμσ 50
Απόχρωση 0
Θερμοκρασία c15
Και μετά μέσα στα προηγμένα στοιχεία ελέγχου Δυναμικό χρώμα μεσαία Χρωματικό φάσμα διευρυμενη
Πολύ υψηλή ανάλυση απενεργοποιηση.
Για ψαγμένους πάς και επιλογές εικόνας (άστο για αρχή)
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!! σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις να δεις Sony 9005 από 1500€!!!!!. Αλλά καμιά σχέση με εργοστασιακά! Η απόδοση τής για 350€ είναι με άριστα το 10......11!!! Μετά από όλα αυτά θα σου γράφει στης συντομεύσεις, λειτουργία εικόνας( εφέ hdr χρήστης!) θα έχεις ρυθμίσει μόνο του συγκεκριμένου τα χρώματα. (εφέ hdr)

4 Σχόλια

Hi tech love

Πως τα βλέπεις τα πράγματα?? Αυτές είναι δικές μου επιλογές μπορείς αν θέλεις να δουλέψεις λίγο συν-πλην. Σε κάθε περίπτωση όμως τώρα ξύπνησε η τηλεόραση

Dennis_Mihelis

ειναι για gaming αυτες οι ρυθμισεις εχω το ps4 το απλο και την lg 43 uhd thinq

Όνομα χρήστη