Παιδιά εγώ επειδή Την αγόρασα παρόλο που διάβασα τα σχόλια περί διαφοράς με την 6750. στα 370 ευρώ με 5 χρόνια εγγύηση και για χρήση να βλέπεις τηλεοπτικά κανάλια internet YouTube και τα λοιπά θεωρώ ότι είναι καλύτερη από την 6750.... έγινε το τεστ δίπλα-δίπλα στο κατάστημα που Την αγόρασα. και διάφορα 150 ευρώ και καλύτερη εικόνα σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια ή 6470 θεωρώ ακριβώς λόγω του πάνελ της που είναι ψευτο 4Κ.(δεν πιξελιαζη) Οπότε Ανάλογα τη χρήση που τη θέλει ο καθένας επιλέγει. Γιατί αν Αρχίζουμε και το Ψηρίζουμε.... δεν αγοράζεις τηλεόραση με τόσα λεφτά.... πας σε χιλιάρικο...... οπότε βολευτείτε! Δίνοντας 150 ευρώ επιπλέον για ένα ανώτερο μοντέλο γιατί να μη δώσεις κι άλλα 150 για ένα πιο ανώτερο και και.... φαύλος κύκλος!
2 Σχόλια
Ανέβα μπάτζετ..... απλά πράγματα φίλε μου..... οι 64-70 είναι ότι καλύτερο για να βλέπεις τηλεόραση, κανά YouTube και να παίζεις και παιχνίδια από κονσόλες, με τις απαιτήσεις βάσει αυτών που πλήρωσες!!! βασικό!! Τζάμπα μάγκα δεν σε κάνει καμία εταιρεία να το θυμάσαι αυτό
Θελω απλώς μία τηλεόραση των 43 ιντσών για υπνοδωμάτιο με αληθινή εικόνα 4k,IPS panel,HDR και φυσιολογικά μπεζελ.Τα Hz δεν με ενδιαφέρουν καθώς με την κονσόλα των 60fps στη καλύτερη είναι αχρείαστος ο μεγάλος αριθμός ανανέωσης,τα ηχεία επίσης δεν με νοίαζουν γιατί έχω δικά μου και ψάχνω LG γιατί χρησιμοποιώ ένα εξαιρετικό tv-monitor της και δεν θέλω να αλλάξω εταιρία.Με αυτά που θέλω δηλαδή αυτες οι 2 με καλύπτουν απλώς δεν ξέρω τι παίζει με τα πάνελ και το 4κ.