Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stefanossotirakis

Γιατι δεν παιζει ο ηχος μεσο ακουστικων; βαζοντας τα ακουστικα που ειχα για την τηλεοραση, ο ηχος συνεχιζει να βγαινει απο τη συσκευη και οχι απο τα ακουστικα. Ξερει κανεις γιατι;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

9 Σχόλια

stefanossotirakis

Το καταλαβα μετα. Θελω να βγαζω τον ηχο της smart τηλεορασης μεσο του ηχειου bluetooth και μετα απο ακουστικα για να μην ενοχλω τα αλλα μελη της οικογενειας. Ξερει κανεις αν καποιο ηχειο bluetooth υποστηριζει output θυρα;;; και αν ναι ποιο ειναι αυτο;;;

stefanossotirakis

Θελω να βγαζω τον ηχο της smart τηλεορασης μεσο του ηχειου bluetooth και μετα απο ακουστικα για να μην ενοχλω τα αλλα μελη της οικογενειας. Ξερει κανεις αν καποιο ηχειο bluetooth υποστηριζει output θυρα;;; και αν ναι ποιο ειναι αυτο;;;

ΧαμόςΚαιΚόλαση

Γιατί δεν παίρνεις ακουστικά, με τα κατάλληλα μακριά καλώδια για απευθείας σύνδεση; Δεν υπάρχει λόγος να μπει ενδιάμεσα bluetooth ηχείο.

stefanossotirakis

ElArg οι καινουργιες smart τηλεορασεις δεν υποστηριζουν πια θυρα για ακουστικα. Αυτο ειναι το προβλημα.

sakilas2002

Αγόρασε Bluetooth ακουστικά... Υποστηρίζουν Bluetooth συσκευές οι περισσότερες smart tv

Stratis_Anagnostou

Στην δικια μας υποστιριζει βεβαια δεν ξερω τι τιλεοραση εχει απλα αυτο που καταλαβα και πιο επανω ειναι οτι θες να συνδεσης το ηχειο με την τιλεοραση και μετα πανω στο ηχειο να βαλεις ακουστικα αυτο δεν γινετε απλα εχει την θιρα αυτοι που λεγετε aux και μπενει εκει ενα καλοδιο για της παλιες σκυδκευες (κινητα ταμπλετ ) που δεν υποστιριζουν bloutouth

ΧαμόςΚαιΚόλαση

Ξέρω πως άργησα να απαντήσω, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις USB ακουστικά - βέβαια 3 μήνες μετά, λογικά βρήκες λύση :P

dim_vasi

Υπαρχουν τηλεοράσεις με έξοδο mini jack ακουστικών,τα πιο καλά μοντέλα σε LG,οι Panasonic,οι Sony.Οι Samsung δεν.
Με usb δεν υποστηρίζουν οι τηλεοράσεις.

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

stefanossotirakis

Θελω να βγαζω τον ηχο της smart τηλεορασης μεσο του ηχειου bluetooth και μετα απο ακουστικα για να μην ενοχλω τα αλλα μελη της οικογενειας. Ξερει κανεις αν καποιο ηχειο bluetooth υποστηριζει output θυρα;;; και αν ναι ποιο ειναι αυτο;;;

Όνομα χρήστη