Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
pwnos

Εχω παρει και το πληκτρολογιο και εναν CSR Bluetooth adapter. Καθε φορα που το pc κανει restart ή sleep κτλπ, το πληκτρολογιο σταματαει να λειτουργει ασυρματα και πρεπει να χρησιμοποιησω το καλωδιο. Εσεις τι bluetooth adapter εχετε;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Giwrgos_Mavridis5

Χρείαζομαι απαραίτητα ένα adapter για να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο σε PC;

4 Σχόλια

pwnos

Εφοσον δεν διαθετετε καποια μητρικη που παρεχει ενσωματωμενη δυνατοτητα bluetooth, τοτε ναι, χρειαζεστε ενα adapter για να δωσετε τη δυνατοτητα στο pc σας να επικοινωνει με το πληκτρολογιο ασυρματα μεσω bluetooth.

Εφοσον επιθυμειτε να χρησιμοποιειτε το πληκτρολογιο ενσυρματα, τοτε ο adapter δεν χρειζεται.

Giwrgos_Mavridis5

όταν χρησιμοποιείς ασύρματο ποντίκι απλά συνδέεις το usb adapter στο κουτί και δουλέυει κανονικά, σωστά;

pwnos

Αλλη τεχνολογια το bluetooth, αλλη το ασυρματο. Ενα ποντικι με usb wireless adapter, σημαινει οτι ο adapter ειναι μονο για αυτο, αν θες να συνδεσεις και αλλη συσκευη ασυρματα, τοτε θες ξεχωριστο adapter για την επιπλεον συσκευη.

Με το bluetooth, βαζεις ενα bluetooth adapter στο pc και ολες οι συσκευες μιλανε με αυτον τον adapter.

Κοινως, το ασυρματο usb, καθε συσκευη εχει το δικο της που ερχεται μαζι στη συσκευασια. Το bluetooth ειναι πιο γενικο και για αυτο το αγοραζεις ξεχωριστα.

Όνομα χρήστη