Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Αμπελόκηπος

Έχω δύο ερωτήσεις 1. ποιο κινητό είναι καλύτερο σε απόδοση για απλή χρήση, social, μουσική, κάνα παιχνίδι και τέτοια το mi a2 3/32 (στο ίδιο μοντέλο) το 4/64 ή το note 5 3/32? και 2. Κάποιο κατάστημα που μου προτείνετε για να το εμπιστευτώ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Το mi A2 δεν υπάρχει σε έκδοση 3/32GB, υπάρχει σε 4/32GB. Έχει ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή από το Note 5 και καλύτερη κάμερα, αλλά δεν παίρνει κάρτα μνήμης (με ότι χωρητικότητα το αγοράσεις, με αυτή θα μείνεις), δεν έχει ραδιόφωνο, έχει χειρότερη αυτονομία και δεν έχει θύρα ακουστικών.

Προσωπικά θα σου πρότεινα το Note 5 4/64GB, καλύτερα να μην κοιτάς τα 3gb RAM. Για σήμερα είναι αρκετά και το κινητό πάει μια χαρά, αλλά για να έχεις καλύτερη αντοχή στο χρόνο δώσε κάτι παραπάνω.

Τα καταστήματα έχουν κάτω από το όνομά τους αστέρια και ένα αριθμό. Τα αστέρια είναι η μέση βαθμολογία των πελατών τους και ο αριθμός είναι το πλήθος των ψήφων των πελατών τους. Άρα, καταστήματα με βαθμολογία κοντά στα 5 αστέρια και εκατοντάδες ψήφων θεωρούνται αξιόπιστα. Αυτός είναι ο γενικός κανόνας.

Όνομα χρήστη