σε lian li dynamic xl? με x570 asus viii hero wifi kai Corsair vengeance ddr4 με led? χωράει? γιατί ο 3900x που έχω ανεβάζει θερμοκρασία αρκετά
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
σε lian li dynamic xl? με x570 asus viii hero wifi kai Corsair vengeance ddr4 με led? χωράει? γιατί ο 3900x που έχω ανεβάζει θερμοκρασία αρκετά
2 Απαντήσεις
δεν ξέρω αν χωράει αλλά σίγουρα θα κρατήσει την θερμοκρασία χαμηλά αν ψάξεις στο Ιντερνετ θα δεις που αναφέρουν συνδυασμό της ψήκτρας με τον επεξεργαστή ότι τον κρατάει κάτω από τους 60 βαθμούς και να μην φτάνει τους 90.
Από εδώ δείχνει ότι χωράει, https://lian-li.com/product/pc-o11d-rog/?cn-reloaded=1
για τις ram με το led δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, μπορείς όμως να ανασηκώσεις σε πιο πάνω θέσεις τον μπροστινό ανεμιστήρα, είτε αντί για push push στα ψυγεία της ψύκτρας να τα βάλεις από την πίσω μεριά σε pull pull
5 Σχόλια
το θεμα ειναι να την κανω push αμα ειναι pull αστο καλυτερα γιατι τωρα εχω υδροψυξη με 3 fans μια corsair και δεν ψυχη καλα εχω βαλει το ψυγείο επανω δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει η θεση του ψυγειου η εχει ψυχολογικα η υδροψιξη γιατι με του που ανοιγω το pc εχω 55 βαθμους σε idle. Σε ευχαριστω
τσέκαρε την πάστα, τσέκαρε αν πατάει καλά, αυτό που δεν μπορείς -νομίζω- να τσεκάρεις είναι αν έχει πάρει αέρα μέσα και μπορείς να το πληρώσεις με νερό ή δεν δουλεύει κάτι καλά στην pump (κόλλησε το μυαλό για το ελληνικό)
έρχεται με δική ψυκτρα πχ γτ δεν θυμάμαι, μπορείς να δοκιμάσεις να δεις σε idle τι γίνεται;
έχεις τρία να βγάζεις, έχεις αντίστοιχο αέρα να μπαίνει ή πνίγονται;
55 se idle δεν είναι φυσιολογικό ακόμα και με τα αυξημένα ρεύματα που έχει και το μικρότερο die αυτής της γενιάς που συνεπάγεται και μικρότερος χώρος για να διώχνει την θερμότητα
άλλαξα θέση στο ψυγείο το έβαλα από το πλάι το έκανα push με 3 φαν έξω και 3 μέσα πάνω στο ψυγείο λέω τώρα έχω αλλά 3 φανακια κάτω να βάζουν αέρα ένα πίσω και επάνω το έχω αφήσει κενό έχει τρύπες από πάνω και φεύγει ο ζεστός αέρας το τζαμί είναι λίγο χλιαρό το μπροστινό. τόσες φορές που έχω αλλάξει θέσει το ψυγείο πιστεύω έχει κάνει φυσαλίδες πάστα άλλαξα μια φορά είχα την μαμά πάστα και μετά έβαλα αρτικ Σίλβερ 5 τώρα έχω 37-40 σε idle. σκέφτομαι να την αγοράσω την αερόψυκτη με προβλατιζει η ραμ που έχω είναι με rgb και είναι μεγαλουτσικη 2 Ντιμ έχω 32gb τώρα να πάω σε 16 δεν λέει ευχαριστώ πάντως