What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
my_distance

Ήμουν τοοοοσοο ευχαριστημένη μάλλον το μάτιαξα! Όταν αρχίζει να ζεσταίνεται απτο κλειδί 'easy decalc' αρχίζει και βγάζει καυτό νερό και ατμό. Αν δεν το κλείσω συνεχίζει μέχρι να τελειώσει το νερό στο μποιλερ... Εκατό φορές το άνοιξα και το έκλεισα το κλειδακι δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα αλλα δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.. Το είχα αγοράσει μεσω σκρούτζ και δεν εχω στοιχεία αν και έχει εγγύηση. Έχει 1 μισή χρόνο που το πήρα. Ας βοηθήσει κάποιος που το έχει ζήσει η ξέρει που πρέπει να απευθυνθώ.. Ευχαριστώ πολύ ????

Username

2 Replies

Yiapraki

Το έπαθα κι εγώ πριν λίγο καιρό... το λαστιχάκι ήταν οκ και νόμιζα πως, κάπως το χάλασα εγώ μετά απο άδειασμα αλάτων.
Τελικά, καθάρισα πολύ καλά τις στροφές του πώματος αλλά και της βάσης με μια παλιά οδοντόβουρτσα και είναι όλα οκ πάλι!
Προφανώς, στο άδειασμα, είχαν επικολληθεί άλατα στο σημείο και δεν έκανε καλή επαφή, με αποτέλεσμα την διαρροή...

Username
Nikos_Koulouris

Τσέκαρε αν έχει φύγει ή έχει λιώσει το λαστιχάκι το στρογγυλό στην βάση του κουμπώματος. Από εκεί λογικά σου έχει τη διαρροή. Επικοινώνησε με το service να το αναφέρεις. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό!

Username