η ερωτηση μου ειναι η εξης.
αν μετα την αντικατασταση της μπαταριας η συσκευη κλεινει σωστα.
αν μπορει να ειναι αδιαβροχο !!!
See in detail the terms of use for the Product Questions
η ερωτηση μου ειναι η εξης.
αν μετα την αντικατασταση της μπαταριας η συσκευη κλεινει σωστα.
αν μπορει να ειναι αδιαβροχο !!!
2 Replies
καλησπερα απο την στιγμη που το ανοιξεις πρεπει να βγαλεις ολες τις σιλικονες/κολες που εχει το αλουμινιο στο κινητο και στα πλαστικα απο εκςι και περα καθαριζεις και το πισω καπακι το γυαλινο και αγοραζεις https://www.skroutz.gr/s/25574108/Samsung-%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%A4%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Galaxy-S9.html το οποιο ειναι αυτοκολλητες ταινιες ειδικα για το κινητο αρκει να ειναι το ιδιο κινητο τα ζεστενεις σε ενα αεροθερμο η με ενα πιστολακι και τα κολας μαζι εγω το εβαλα αναμεσα απο πολλα βιβλια και το αφησα μια ωριτσα να κρυωσουν και μετα ειναι αδιαβροχο χωρις φοβο
Θελει να ζεστανεις προσεκτικα το καπακι της μπαταριας κ να το βγαλεις γιατι υπαρχει περιπτωση να σπασει.να προσεχεις οταν βαλεις το μαχαιρακι μεσα για να το ξεκολησεις μην κοψεις καμια καλωδιοτανια που ειναι κολημενη επανω,κ αν το καθαρισεις κ το βαλεις ειδικη κολα γυρω γυρω θα ειναι πιστευω αδιαβροχο το ιδιο.κανε ενα factory reset κ δοκιμασε μηπως κραταει η μπαταρια κ δεν φταει αυτη αν ζεστενεται.