Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GiannisSo

Ημουν μεταξυ ryzen 5 2600 στα 139 ευρω και βρηκα προσφορα απο μαγαζι μου με βολευει πολυ τον ryzen 7 2700 στα 141 ευρω. Εστω οτι μπορω να βρω τον 5 2600 ακομη και 112 ευρω (ομως δεν θελω καθολου να αγοραζω απο καταστηματα με μετρια σχολια) αξιζει η τελικη επιλογη μου για τον 7 2700 , ειναι πραγματικα λιγο καλυτερος ή μπα? Η χρηση του pc ειναι η βασικη οικιακη και αν προκυψει αναγκη για κανενα βαρυ προγραμμα θα το τρεξω...Απλα σκοπος μου ειναι να βαζω κατι καλο ωστε να ασχοληθω μετα απο πολυ καιρο με αναβαθμιση.....προερχομαι απο core 2 duo E6850 αγορα το ετος 2008.....και μετα απο 12 χρονια επαψε να με καλυπτει.. Εμεινα ικανοποιημενος παντως.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Μπόκε

αμα ειναι για απλη οικιακη χρηση ενας ryzen 3 2200g αρκει και δεν χρειαζεσαι ξεχωριστη καρτα γραφικων οπως θα χρειαζοσουν με τον 2600 η τον 2700

4 Σχόλια

GiannisSo

Το γνωριζω οτι για σημερα με καλυπτει και ενας ryzen 3 2200g , απλα φτιαχνω συστημα για αρκετο καιρο χωρις να θελω να ασχοληθω ξανα συντομα. Θελω να δωσω λιγο βαρυτητα στον επεξεργαστη μιας και το κοστος ειναι λιγο (60 ευρω εινα η διαφορα μεταξυ ryzen 3 2200g και ryzen 7 2700). Στο θεμα μας , ryzen 5 2600 vs ryzen 7 2700.... αξιζει να παω στον ryzen 7 μιας και εχουν ελαχιστη διαφορα τιμης?

Μπόκε

εχεις ομως ξεχωριστη καρτα γραφικων για να παρεις τον 2600 η τον 2700 ? αν δεν εχεις και παρεις εναν απο τους 2 να ξερεις χωρις καρτα γραφικων δεν θα λειτουργησει ,με τον 2200G δεν θα εχεις θεμα γιατι εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων

GiannisSo

Ναι διαθέτω κάρτα γραφικών , δεν είναι το πρόβλημα αυτό .

Μπόκε

τοτε πανε σε 2700 μιας που θες να το κρατησεις αρκετο καιρο και θες να τρεχει βαρια προγραμματα ,συμφερει πολυ στην τιμη που ειναι ,το προτιμουν συνηθως για video edit και διαφορα βαρια προγραμματα

Όνομα χρήστη