Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tasos_Salavatis

Καλησπερα σας θα ηθεελα μια γνωμη απο οποιον γνωριζει κ εχει δυνατοτητα να γραψει.

Θελω να βαλω τον εν λογο επεξεργ. Στο παρακατω group . Επισεις ενα σχολιο θα το ηθελα και για την επιλογη μου στα υπολοιπα.

MSI B450 TOMAHAWK MAX SOCKET AM4 = 105 ΕΥΡΩ

CORSAIR VENGEANCE LPX 8GB DDR4 3000MHZ = 31.7

RYZEN 7 2700 BOX = 140

SHARKON M25 W =63

MSI RADEON RX 570 8GB ARMOR = 156

SAMSUNG SSD 500GB = 74

CORSAIR CX SERIES CX550 = 38

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΕΝΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ 600 ΕΥΡΩ ΠΕΡΠΟΥ.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

georgetananis

Μην βάλεις ραιζεν 7 σε ρχ 570 ... Καλύτερα να πάρεις τον ραιζεν 5 2600 και μια ρχ 580... Αν παίζεις παιχνίδια ο cpu δν παίζει μεγάλο ρόλο ... Καλύτερα FPS θα έχεις και με ένα ραιζεν 3 3200 μαζί με μια 1660 .. η GPU είναι ;υτη που παίζει τον κυριότερο ρολο

Όνομα χρήστη
Rhamnusia
  • μπορείς να πάρεις φθηνότερη μητρική MSI B450M Pro-VDH Max, κοίτα στα χαρακτηριστικά αν χρειάζεσαι ότι έχει επιπλέον η tomahawk.
  • μνήμες επειδή δεν γράφεις κωδικό προϊόντος και δεν ξέρω ποιες είναι, να είναι 2 modules και τ΄σεκαρε να είναι στο qvl
  • στα 146~ υπάρχει η 580 4γβ Asus Radeon RX 580 4GB Dual OC, https://www.youtube.com/watch?v=3loYFXrRs5k
  • για ssd στα ίδια χρήματα υπάρχει η Adata XPG Gammix S11 Pro 512GB
  • το psu το βλέπω να κάνει 60~ , αν δεν έκανα λάθος, υπάρχει το Corsair CX Series CX550M με 5ε+ διαφορά.

3 Σχόλια

Rower_1908

Εγώ πιστεύω πως ο ryzen 7 είναι over kill για αυτά που θες.... βάλε έναν πιο φθηνά και ισος
Μία καλύτερη καρτα γραφικών μνήμες παρέμεινε στις ίδιες και κουτί θα σου έλεγα το aerocool bolt είναι πιο φθηνό και καλύτερο... Η Motherboard όπως λέει και ο φίλος από πάνω πολύ σωστα πάρε μια φθηνότερη γενικά γι αυτά που λες θες κάτι φθηνοτερο.... Προτείνω τον ryzen 5 2600 και για Motherboard την Gigabyte 450M και βάλε η την rx 590 ή 1650 super

Tasos_Salavatis

Ευχαριστω πολυ που σπαντησατε .
Θελω ν ρωτησω τον Αλεξ , η μητρικη που προτινεις ειναι ισαξια της tomahwok και ποιοτικα ή την προτινεις συμφωνα με τις αναγκες χρησης που κανω επιδει ειναι φθηνοτερη? Επισεις οι μνημες ειναι αυτες : https://www.skroutz.gr/s/14025412/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M2C3000C16.html Το qvl δεν καταλαβα τι ειναι και δεν το βρησκω κιολας πουθενα για να το κατανοησω μπορεις να βοηθεισης.?
Adata ειναι αξιοπιστες οσο κ η samsung?
Οντως στο τροφοδοτικο εχεις δικιο , εχω κανει λαθος.66 ευρω εχει.

Tasos_Salavatis

Ευχαριστω πολυ που σπαντησατε .
Θελω ν ρωτησω τον Αλεξ , η μητρικη που προτινεις ειναι ισαξια της tomahwok και ποιοτικα ή την προτινεις συμφωνα με τις αναγκες χρησης που κανω επιδει ειναι φθηνοτερη? Επισεις οι μνημες ειναι αυτες : https://www.skroutz.gr/s/14025412/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M2C3000C16.html Το qvl δεν καταλαβα τι ειναι και δεν το βρησκω κιολας πουθενα για να το κατανοησω μπορεις να βοηθεισης.?
Adata ειναι αξιοπιστες οσο κ η samsung?
Οντως στο τροφοδοτικο εχεις δικιο , εχω κανει λαθος.66 ευρω εχει.

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

Tasos_Salavatis

Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση

Λιγο απο ολα το χρησημοπιο . Δεν παιζω βαρια παιχνιδια και δεν δουλευω εικονες βιντεο. Γενικα απλα πραματα. Περισσοτερο με ενδιαφερει αν με αυτα τα χρηματα υπαρχει πιο εξελιγμενο συστημα . Θα αλλαζες κατι που θεωρεις καλητερο σε αυτα τα χρηματα και δεν εννωο ακριβως το ποσο στο περιπου. Ή θα επελες κατι αλλο που το θεωρεις ισαξειο πιο αξιοπιστο με λιγοτερα χρηματα ή τα ιδια.

Tasos_Salavatis

καταρχας Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. . Δε εχω ιδιαιτερες απαιτησεις δεν πσιζω βσρια παιχνιδια και δεν κανω επρξεργασια φωτο κ βιντεο. Το χρησημοποιο σε Ιντερνερτ. Οφισε σχεδον μονο. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν με αυτα χρηματα ειναι καλη σαν επιλογη.
Εσεις με αυτο το ποσο στο περιπου παντα ρωταω τι θα αλλαζατε ως καλητερη επιλογη και αν υπαρχει ιδια ή και καλητερη πιο θφηνη.
Ευχαριστω εκ τον πρωτερον.

Όνομα χρήστη