Patriot Viper 4 Series 8GB DDR4-3000MHz (PV48G300C6K)
Asrock B450M-Pro4
Intel 660p 512GB
Be Quiet System Power 9 600W CM
Palit GeForce GTX 1660 6GB Dual OC
~660 χωρίς μεταφορικά.
Αλλάζεις το κουτί αν δε σου αρέσει, έβαλα το φθηνότερο απλά να το βάλεις μέσα. έχω κτίσει σε αυτό, καλό μόνο to CM δεν ήταν τόσο εύκολο. Αλλιώς λίγο πιο ακριβό Cougar mx330-g καλύτερο CM, με tg.
τα σετ cpu/ram/mobo, όπως στα έδωσα για να ταιριάζουν
Western Digital Blue 3.5" 1TB (7200rpm)
Gigabyte M.2 PCIe 128GB
Aerocool Bolt
Sapphire Radeon RX 590 8GB Nitro+ Special Edition
Corsair TX-M Series TX550M
Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz (CMK16GX4M2B...
Gigabyte B450 Aorus M (rev. 1.0)
Εγώ έβαλα αυτά... Ποια η γνώμη σου... Και αμα αξίζει να βάλω αυτό τον cpu
ωραία κατανομή, μου φαίνεται λίγος ο ssd σε μέγεθος αν πιστεύεις ότι σου αρκεί, οκ, επίσης τσέκαρε αν είναι στο qvl της μητρικής είναι οι μνήμες να είσαι σίγουρος ότι θα τρέχουν 3200
Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου όχι μόνο σε αυτό το προϊόν αλλά και σε πολλά άλλα που μου έχεις απάντηση το ίδιο ικανοποιητικα..... Επίσης για να απαντήσω για τον ssd τον θέλω μόνο για τα Windows και το browser ... Πιστεύω θα είναι αρκετός ο χορος
12 Comments
Εννοώ με αυτά τα λεφτά σε ryzen επεξεργαστές για Gaming είναι ο καλύτερος?
τώρα που έχει 160, μπορεί, σε συνάρτηση και με το υπόλοιπο μπάτζετ
Κοίτα θα σου πω πως θα βάλω μια rx590 8gb και δύο 8gb Ram 3200hz λες αυτός ο επεξεργαστής να είναι υπερβολή?
Και το budget είναι στα 700€ περίπου
Σύνολο 725~
Ναι εγώ μετράω 700€ μαζί με τα μεταφορικά
Επίσης σε αυτά τα λεφτά εγώ βάλει και το κουτι
~660 χωρίς μεταφορικά. Αλλάζεις το κουτί αν δε σου αρέσει, έβαλα το φθηνότερο απλά να το βάλεις μέσα. έχω κτίσει σε αυτό, καλό μόνο to CM δεν ήταν τόσο εύκολο. Αλλιώς λίγο πιο ακριβό Cougar mx330-g καλύτερο CM, με tg.
τα σετ cpu/ram/mobo, όπως στα έδωσα για να ταιριάζουν
Western Digital Blue 3.5" 1TB (7200rpm)
Gigabyte M.2 PCIe 128GB
Aerocool Bolt
Sapphire Radeon RX 590 8GB Nitro+ Special Edition
Corsair TX-M Series TX550M
Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz (CMK16GX4M2B...
Gigabyte B450 Aorus M (rev. 1.0)
Εγώ έβαλα αυτά... Ποια η γνώμη σου... Και αμα αξίζει να βάλω αυτό τον cpu
ωραία κατανομή, μου φαίνεται λίγος ο ssd σε μέγεθος αν πιστεύεις ότι σου αρκεί, οκ, επίσης τσέκαρε αν είναι στο qvl της μητρικής είναι οι μνήμες να είσαι σίγουρος ότι θα τρέχουν 3200
Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου όχι μόνο σε αυτό το προϊόν αλλά και σε πολλά άλλα που μου έχεις απάντηση το ίδιο ικανοποιητικα..... Επίσης για να απαντήσω για τον ssd τον θέλω μόνο για τα Windows και το browser ... Πιστεύω θα είναι αρκετός ο χορος
να σαι καλά, καλές αγορές