What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
H_D_K

Καλησπέρα κ από μένα. Αρχάριος πλέον στην νέα τεχνολογία, έχασα επαφή για τουλάχιστον 15 έτη εξελιξεων, έκανα μια σύνθεση διαβάζοντας κάτι ψιλά δώθε κειθε κ έχω απορίες.
Tomahawk b450 max+ryzen5 2600x +gskill ripj.3200 2x8gb. Δε ξέρω αν πήγα καλά μέχρι εδώ.
Έβαλα πάνω μια παλιά κάρτα 2γβ AMD hd6970, παίζει δε λέω. Απ την άλλη λέω δε δοκιμάζω την onboard? αλλά τζίφος.
1.Γιατί δεν έχω εικόνα;
2.Σε τι κάρτα να πάω μελλοντικά; τα παίγνια που παίζω είναι snowrunner, eurotruck simulator, spintires.
Με την 6970 παίζουν τώρα, αλλά νορμάλ πράγματα.

Username

3 Replies

Arkudos

Ο επεξεργαστης δεν εχει γραφικα και να πας σε καποια 1660super. Αν θες αλλη βοηθεια ελα στο discord μου evangelos #5922 για να σου πωκαι τον discord server μου για ηλεκτρονικα

Username
Rhamnusia

Μόλις είδα 580 στα 200~ και 1660σουπερ στα 270~, σε καμία περίπτωση καλή τιμή αλλά σε δεν σε κλέβουν κι όλας

3 Comments

Rhamnusia

συμφωνώ αλλά το καπέλο που έχουν, τραβηγμένα μπορεί να το δώσει κάποιος που θέλει οπωσδήποτε κάρτα, σε καμία περίπτωση καλή τιμή όπως έγραψα

Username
Rhamnusia

η cpu δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά, ούτε τα basics που έχει η ιντελ, ούτε και η μητρική έχει ενσωματωμένη γραφικών, μόνο των σέρβερ έχουν πάνω στην μητρική, απλά για ένα output πολύ πολύ τυπικό
μείνε με ό,τι κάρτα έχεις αυτήν την στιγμή, ούτε μεταχειρισμένη δεν μπορείς να αγοράσεις σε φυσιολογική τιμή τις θύρες που έχει η μητρική είναι για τις cpu που έχουν igpu ενσωματωμένη, στην am4 πλατφόρμα οι 2400g,2200g,3200g,3400g,4650g, υπάρχουν και μερικοί ακόμα 2-3 που δεν θυμάμαι τώρα μελλοντικά θα πήγαινα σε μία 1660s, γύρω στα 200~ άντε 220~, όχι επειδή δεν μπορείς και με μικρότερη κάρτα να υποστηρίξει για ότι θες αλλα επειδή βλέπω ότι τις κρατάς για χρόνο αρκετά να βγάλει μια δεκαετία άνετα.

1 Comment

H_D_K

Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό!
Χρειάζομαι βοήθεια!
Με τη σύνθεση που γράφω, μετά από καιρό προέκυψε πρόβλημα.
Μπαίνω λειτουργικό κ μετά από λίγο μαύρη οθόνη. Πατάω ρεσετ κάνει επανεκιν αλλά δε μπαίνει γουιν πάρα μόνο power off on. Θερμοκρασίες κάρτας όταν έτρεχε κάτι γύρω στους 85 90.
Σβήνω drivers αλλά τπτ, κάνω φόρμα τπτ.
Βάλω μια άλλη κάρτα όλα οκευ.
Το θέμα τώρα είναι άλλο.
Έχω 2 κάρτες μνήμης ίδιες όπου στο βίος κ στο cpuz τις βλέπει σαν υλικό αλλά διαβάζει την μια. Windows 10 x64. 7, 93σε χρήση. με XMP(2) ενεργό sto bios.
Πριν αρχίσουν τα προβλήματα έβλεπε 16.

Ακούω γνώμες.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Username