What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
fokasvasiles

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το τροφοδοτικό χωράει στο cougar mx410 mesh-g rgb case . Η αν μπορεί κάποιος να μου πει τις διαστάσεις του ώστε να το βρω μόνος μου .

Username

1 Reply

Neoptolemus

Χωράει μόνο αν βγάλεις το HDD cage. Ο λόγος είναι ότι ενώ το ίδιο το τροφοδοτικό έχει το στάνταρ μήκος (16 εκατοστά), τα καλώδια είναι δύσκαμπτα λόγω του ότι έχουν πυκνωτές και ο χώρος μεταξύ τροφοδοτικού και HDD cage είναι πολύ μικρός για να χωρέσουν. Αν δεν θες να αφαιρέσεις το HDD cage τότε κοίτα σαν εναλλακτική το αντίστοιχο TX-M 850W https://www.skroutz.gr/s/11394979/Corsair-TX-M-Series-TX850M-850W-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html που είναι semi modular χωρίς πυκνωτές στα καλώδια και θα σε διευκολύνει με το cable management.

4 Comments

fokasvasiles

Ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά από ότι είδα το συγκεκριμένο τροφοδοτικό βγάζει συνήθως προβλήματα μέσα στους πρώτους 8 μήνες σύμφωνα με τις κριτικές που έχει , λογικά θα βρω κάποια άλλη λύση . Επίσης ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις αν έβγαζα το hdd cage ?

Neoptolemus

Πέραν του ότι θα χάσεις 2 θέσεις για δίσκους δεν θα έχεις καμία άλλη επίπτωση. Όσο για το τροφοδοτικό, ανέφερα το συγκεκριμένο μοντέλο ως παράδειγμα, μπορείς να κοιτάξεις και τα αντίστοιχα από Seasonic και Be-Quiet που θεωρούνται αξιόπιστα.

fokasvasiles

Δηλαδη αν απλα χρησιμοποιω εναν δισκο θα ειμαι οκ ; Να εχω τον δισκο εκει περα και να περνανε τα καλωδια απο πανω του η απο διπλα του , ειχα δει ενα review του case ( απο τον KitGuruTech ) και φαινεται οτι ετσι το εκανε .

Neoptolemus

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, απλά αν βάλεις τον HDD δίσκο χωρίς το cage καλό θα ήταν να τον έχεις ελαφρώς σηκωμένο από την πλευρά της πλακέτας για να παίρνει αέρα από τον κάτω ανεμιστήρα του κουτιού.

Username