εχω αυτη τη μηχανη κ στουσ 6 μηνες αρχισε να μη βγαζει σωστα την ποσοτητα του νερου αναλογα με την επιλογη μου...εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
εχω αυτη τη μηχανη κ στουσ 6 μηνες αρχισε να μη βγαζει σωστα την ποσοτητα του νερου αναλογα με την επιλογη μου...εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
2 Απαντήσεις
Αν ξεχαστείς και κρατήσεις οποιοδήποτε από τα κουμπιά πατημένο για λίγο παραπάνω, η μηχανή καταλαβαίνει πως θες να ρυθμίσεις την δόση. Η επαναφορά των ρυθμίσεων είναι πανευκολη, με την μηχανή σβηστή, κρατάς το κουμπί του λουνγκο πατημένο μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει γρήγορα. Μετά θα αρχίσει να αναβοσβήνει κανονικά και όταν ανάψει θα έχει πλέον εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Ναι, κάποιες φορές (σπανίως) χάνει τη ρύθμιση της ποσότητας καφέ.
Οδηγίες πως να τη ξαναρυθμίσεις:
https://www.skroutz.gr/s/4653971/Delonghi-Nespresso-Inissia-EN80-CW.html#sku_review_885376
1 Σχόλιο
Δεν την χάνει τυχαία (εκτός αν έχει πρόβλημα), απλά αν κρατήσεις το κουμπί πατημένο για λίγο παραπάνω, η μηχανή νομίζει πως θες να αλλάξεις την ποσότητα του νερού και θα σταματήσει αμέσως μετά αφού το αφήσεις. Η επαναφορά είναι απλή. Με την μηχανή σβηστή, κρατάς πατημένο το κουμπί του λουνγκο μέχρι να αναβοσβήσει γρήγορα και επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.