Ειμαι αναμεσα σ αυτην και την MultiHome SLG5002. Ποια θεωρειτε ειναι καλυτερη ως προς α) την αξιοπιστια της (στη διαρκεια του χρονου) και β) ταχυτητα/ποιοτητα ψησιματος φετων τοστ (κυριως τα κλασσικα τα τετραγωνα)?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ειμαι αναμεσα σ αυτην και την MultiHome SLG5002. Ποια θεωρειτε ειναι καλυτερη ως προς α) την αξιοπιστια της (στη διαρκεια του χρονου) και β) ταχυτητα/ποιοτητα ψησιματος φετων τοστ (κυριως τα κλασσικα τα τετραγωνα)?
3 Απαντήσεις
Για να σου απαντήσει κάποιος ορθά, θα πρέπει να έχει πάρει και τις δύο. Η MultiHome απ ότι καταλαβαίνω είναι μια άγνωστη μάρκα. Το μόνο θετικό που εντόπισα σε σχέση με την Rohnson είναι ότι ανοίγει διάπλατα για να ψήσεις και στις δύο πλάκες ανοιχτές. Κατα τα άλλα, θα διάλεγα την Rohnson. Την έχουμε στη δουλειά και ψήνουμε 8-10 άτομα κάθε μέρα εδώ και 3 μήνες χωρίς πρόβλημα. Αποθηκεύεται και κάθετα αν θες χώρο στην κουζίνα.
Για να πάρεις μια σχετικά αντικειμενική απάντηση θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο. Για την Rohnson μπορώ να σου πω ότι είμαι ικανοποιημένος ως προς το (β). Για το (α) αδυνατώ να απαντήσω καθότι την έχω μόλις μερικούς μήνες.
Διάβασε τις κριτικές και τα σχόλια και στις δύο για να σχηματίσεις μια σχετικά ολοκληρωμένη άποψη.