Το μόνο μειονέκτημα του θερμοπομπού είναι ότι μετά την αγορά του θα χρειαστεί ένα μικρό σέρβις..όπως πολύ ορθώς τοποθετήθηκε ο φίλος στην αξιολόγηση,εύγε του!!! Το κάνετε και μόνοι έχοντας ένα λίγο περίεργο κατσαβίδι σσπίτι σας. Έχουμε και λέμε.. τρεις βίδες από κάτω και βγαίνει το μπροστινό μέρος (θέλει ξεκούμπωμα σπρώχνοντας λίγο επάνω) Κάτω δεξιά έχει δύο πλαστικά διάφανα τα οποία πρέπει να περαστούν λίγο μέσα (αριστερά στη βάση στήριξης των αντιστάσεων) και πιασιμό τους με βίδες καλωδίων ώστε να παραμείνουν σταθερές. Αν τα είχαν προβλέψει οι Γερμανοί θα ήταν τέλειος Ελπίζω να βοήθησα
2 Σχόλια
Δεν ξέρω απ αυτόν συγκεκριμένα τι παίζει αλλά άνοιξε και δες δεν χάνεις τίποτα
Φαντάσου οτι τον πήγα πισω πριν μια βδομαδα για να δούνε το πρόβλημα με τον θόρυβο.αυτοι μου είπαν οτι το μονο που ήθελε ήταν να χαμηλώσουν τις αντιστάσεις Αλλα στο σπιτι που τον χρησιμοποίησα πάλι μου έκανε θορύβους σε χαμηλωτερο βαθμό όμως .δεν τον εχω ανοίξει ακόμα επειδή δεν εχω το κατάλληλο κατσαβίδι και φοβάμαι μην κανω καμία ζημιά ,απλά επειδή εχω απελπιστει σκέφτομαι να τους προτείνω να τον πάρουν πισω για αντικατάσταση και να βάλω λίγα ακόμα χρήματα να παρω ένα nobo που λένε οτι ειναι κορυφη