Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Argyris_Sfikas

Παρακαλώ πολύ, χρειάζομαι βοήθεια. Πήρα χθες τον Brother HL-L2350DW Printer. Όλα καλά. Είναι στην ρύθμιση deep sleep και το φωτάκι του wifi ανοικτό όλη νύχτα. Σήμερα πήγα να τυπώσω χωρίς καμία άλλη ενέργεια και τύπωσε αμέσως. Πρέπει να τον κλείνω με κάποιο τρόπο ή δεν χρειάζεται καμία ενέργεια; Το φωτάκι του wifi γιατί μένει αναμμένο; Πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Για to toner, τι μου συστήνετε να πάρω, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στον εκτυπωτή; Τέλος, θα χρειαστεί κάποια ενέργεια ή απλώς τον αλλάζω και δουλεύει κανονικά.... Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, αλλά πρώτη φορά παίρνω τέτοιον εκτυπωτή με wifi κλπ...

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Petros Smanis

Σβηστό μηχάνημα οικονομία στο ρεύμα - αποφυγή βλαβών από υπερτάσεις δικτύου. Ακόμα και σε sleep mode υπάρχει κατανάλωση ρεύματος έστω ελάχιστη. Όταν το wi-fi ειναι σταθερά αναμμένο έχει σύνδεση wi-fi. Σχετικά με τα toner το θέμα τον συμβατών είναι ένα μεγάλο θέμα. Γνήσιο πολύ ακριβό αλλά άριστη ποιότητα. ''Κακής ποιότητας'' συμβατό toner - κακή ποιότητα εκτύπωσης - εκτύπωση λιγότερων αντιγράφων από το ενδεδειγμένο του κατασκευαστή - φθορές στο drum unit (ποιο συχνή αντικατάσταση) - πιθανή φθορά - βλάβη fuser unit. Υπάρχουν και πολύ καλής ποιότητας συμβατά toner με ελάχιστα προβλήματα. Το αναφέρω από την εμπειρία μου, σε επισκευή μηχανημάτων Brother.

2 Σχόλια

Argyris_Sfikas

Ευχαριστώ πολύ Πέτρο. Στην οθόνη δείχνει deep pleep, το αναφέρω γιατί έχει και σκέτο sleep, αλλά προφανώς αυτό εννοείς. Κατάλαβα πολύ καλά το θέμα toner. Αν έχεις κατά νου κάποιο συγκεκριμένο συμβατό, αλλά πολύ καλής ποιότητος, καλές εκτυπώσεις και χωρίς προβλήματα μου το λες. Αν όμως θα υπάρχουν προβλήματα, έστω και ελάχιστα όπως αναφέρεις (δεν μπορώ να γνωρίζω τι εννοείς), τότε θεωρείς καλύτερο να προτιμήσω τα γνήσια;

Petros Smanis

Το μηχάνημα έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Αρχικό toner 700 αντιγράφων. Επόμενα toner 3.000 αντιγράφων. Drum unit 12.000 αντιγράφων. Fuser unit - feed -rolls για 50.000++ αντίγραφα (περίπου) Αυτά αναφέρει ο κατασκευαστής. Δουλεύω συγκεκριμένο τύπο από συμβατά αναλώσιμα, άλλα δεν μπορώ να το αναφέρω δημόσια μιας και ασχολούμαι και με το service των μηχανημάτων. Έλα σε επικοινωνία μαζί μου ''Petros Smanis''.

Όνομα χρήστη
Drmtrp

Άλλοι τον κλείνουν , άλλοι όχι. Είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Το οτι το λαμπακι του wifi ειναι αναμένο, είναι γιατί θεωρητικά διατηρεί τη σύνδεση του ακόμη και σε deep sleep , ωστε να μπορεί να εκτυπώσει άμεσα μόλις του δοθεί η εντολη. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Για τόνερ, όταν έρθει εκείνη η ώρα, κάνε ένα γρήγορο search με το μοντελο του εκτυπωτη σου για συμβατα τόνερ και θα βρεις αρκετα. (εκτός και αν θες για κάποιο λόγο να πας στα ορίτζιναλ απο brother που κοστίζουν πολυ παραπάνω)

3 Σχόλια

Argyris_Sfikas

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, να είσαι καλά. Μία τελευταία ερώτηση, τόσο που σε βρήκα, τον κλείνω από το κουμπί πάνω από το wifi προφανώς...Το έχω κάνει αλλά δεν κλείνει ή εγώ δεν το καταλαβαίνω ότι κλείνει;

Drmtrp

κράτα το πατημένο λίγα δευτερόλεπτα και θα ξεκινήσει διαδικασία shut down

Όνομα χρήστη