Παρακαλώ πολύ, χρειάζομαι βοήθεια. Πήρα χθες τον Brother HL-L2350DW Printer. Όλα καλά. Είναι στην ρύθμιση deep sleep και το φωτάκι του wifi ανοικτό όλη νύχτα. Σήμερα πήγα να τυπώσω χωρίς καμία άλλη ενέργεια και τύπωσε αμέσως. Πρέπει να τον κλείνω με κάποιο τρόπο ή δεν χρειάζεται καμία ενέργεια; Το φωτάκι του wifi γιατί μένει αναμμένο; Πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Για to toner, τι μου συστήνετε να πάρω, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στον εκτυπωτή; Τέλος, θα χρειαστεί κάποια ενέργεια ή απλώς τον αλλάζω και δουλεύει κανονικά.... Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, αλλά πρώτη φορά παίρνω τέτοιον εκτυπωτή με wifi κλπ...
2 Σχόλια
Ευχαριστώ πολύ Πέτρο. Στην οθόνη δείχνει deep pleep, το αναφέρω γιατί έχει και σκέτο sleep, αλλά προφανώς αυτό εννοείς. Κατάλαβα πολύ καλά το θέμα toner. Αν έχεις κατά νου κάποιο συγκεκριμένο συμβατό, αλλά πολύ καλής ποιότητος, καλές εκτυπώσεις και χωρίς προβλήματα μου το λες. Αν όμως θα υπάρχουν προβλήματα, έστω και ελάχιστα όπως αναφέρεις (δεν μπορώ να γνωρίζω τι εννοείς), τότε θεωρείς καλύτερο να προτιμήσω τα γνήσια;
Το μηχάνημα έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Αρχικό toner 700 αντιγράφων. Επόμενα toner 3.000 αντιγράφων. Drum unit 12.000 αντιγράφων. Fuser unit - feed -rolls για 50.000++ αντίγραφα (περίπου) Αυτά αναφέρει ο κατασκευαστής. Δουλεύω συγκεκριμένο τύπο από συμβατά αναλώσιμα, άλλα δεν μπορώ να το αναφέρω δημόσια μιας και ασχολούμαι και με το service των μηχανημάτων. Έλα σε επικοινωνία μαζί μου ''Petros Smanis''.