What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
STLiner_87

Καλησπέρα σε όλους έχω κάποιες ερωτησούλες και θα ήθελα τη βοήθεια σας:

1ον) αξίζει η απλή 135 1-8 έκδοση ή να δώσω παραπάνω λεφτά για την ιδια 135 1-8 C-PG έκδοση με ρυθμιζόμενη πίεση νερού στη χειρολαβή;

2ον) με ενδιαφέρει βασικά για πλύσιμο αυτοκινήτου. Και με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι του αφρόποιητή! Να πάρω το πιο καλό αφρόποιητή στα 17 ευρώ αξίζει; Γιατί βλέπω σε βίντεο ότι ο μαμά της συσκευασίας δεν βγάζει αφρό αλλά νερομενη σαπουναδα.

3ον) τέλος, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την αγορά πριν τη πρώτη κιόλας χρήση; Πχ ξέρω ότι καλό είναι να πάρω ένα φίλτρο νερού. Κάτι άλλο;;;
Η πχ κάποια συμβουλή για τη χρήση ώστε να μη το κάψω κατά λάθος; θα μου ήταν χρήσιμη οποιαδήποτε πληροφορία. Θέλω να πλύνω σωστά και με ασφάλεια το νέο μου αυτοκίνητο και δε θέλω να κάνω κάποιο κουτό λάθος από ασχετοσύνη.

Ευχαριστώ!

Username

1 Reply

PANAGIOTIS_ANDRITSOUDIS

Έχω το απλό c135 είναι το καλύτερο στα λεφτά του! Από εκεί και πέρα ο αφροποιητης του δεν λέει πολλά, θα χρειαστείς κάτι καλύτερο. Φίλτρο έχει μέσα στην εισαγωγή. Σημαντικό! Λάστιχο 1/2 όχι μεγαλύτερο απο 8-10.μετρα επίσης κάθε φορά που συνδέεται ανοίγουμε την παροχή νερού κάνουμε εξαερωση πατοντας την σκανδάλη (να βγάλει νερό) και μετά δίνουμε ρεύμα. Αυτά...

Username