Θα δουλέψει σε χορτοκοπτικό δύο ίππων?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
το δουλευω και σε 2 ιππους μηχανημα...κοβει μια χαρα...απλα καταπονεις περισοτερο τον κινητηρα τη γωνιακη και τον συμπλεκτη...αν κοβεις συνεχεια με καταστροφεα καλυτερα να παρεις τον 20αρη...αν τον χρησιμοποιησεις περιστασιακα μια χαρα θα κανει τη δουλεια σου
εγώ Το έβαλα σε χορτοκοπτικό 90 ευρώ και έκοψα χορτάρια σχοινά μέχρι και αγκινάρες που είναι χοντρός ο κορμός ζιζάνια τα πάντα μέχρι και Κληματαριά μου έκοψε δεν είχα κανένα πρόβλημα τώρα για πιο μικρούς ίππους δεν ξέρω και δεν ξέρω και ο δικός μου πόσο είναι κάπου εκεί πρέπει να είναι δεν θα χάσεις δεν είναι πεταμένα λεφτά στο λέω ειλικρινά
2 Σχόλια
Σας ευχαριστώ πολύ είναι σχεδόν δύο μέτρα τα χορτάρια και παχύ κορμό γι'αυτό ήθελα την συγκεκριμένη λάμα αλλά είναι μικρό το μηχανάκι θα κάνω δοκιμή χίλια ευχαριστώ!!!
Καλησπέρα. Ποιο ακριβώς μοντέλο χορτοκοπτικου έχετε με τα 90€ για να ψάξω να δω τους ίππους που έχει;Ο λόγος είναι ότι εγώ έχω ένα ισχυρό ηλεκτρικό θαμνοκοπτικο με ρεύμα. Πρόκειται για το Bosch Afs 23-37 των 1.000watt που αντιστοιχεί σε 1,3 ίππους, αλλά ως ηλεκτρικό έχει μεγαλύτερη ροπή στρέψης....Είναι φοβερό εργαλείο και κόβει μέχρι και καλάμια. Αγόρασα τον συγκεκριμένο καταστροφέα της Οregon και τον έβαλα πάνω αντί για τον τροχό της Βοsch που έχει από την μάνα του. Το bοsch έχει 129 γραμμάρια βάρος λιγότερα (320 αντί για 440). Το δοκίμασα 5 λεπτά σε καλάμια μικρά και δούλεψε καλά. Το θέμα είναι αν θα αντέξει ...μήπως μου κάνει καμία ζημιά στο θαμνοκοπτικο....