Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
brwmodouleies

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του κινητού κάποια παράγμάτα.
1) Αξίζει;
2) Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να το έχω υπόψιν άμα πάρω το κινητό;
3)Κολλάει;
4)Υπάρχει κανένα αρνητικό με το συγκεκριμένο κινητό;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Ruzlon

Άκου...Το κινητό αυτό δεν κολλάει καθόλου!!!!Είναι τέλειο ,αξίζει και Δεν είναι τίποτα κακό πάνω του αγορά το

1 Σχόλιο

tim_nim

Συμφωνω!.Και απορω με το κοσμο που εχει προβληματα!Βεβαια ορισμενοι ψαχνοντε,ο αλλος λεει πως θα κανει το τηλ.root!!! .....Αν ειναι δυνατον....!

Όνομα χρήστη
Gikas_Panagiotis

Φίλε δες για κάτι άλλο ακόμη και υποδεέστερο. Μην πετας6τα λεφτά σου. Για περισσότερα δες την ανάρτηση μου με ημερομηνία 14.8.19

Όνομα χρήστη
Mixalis T.

Η αυτονομία του θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

1 Σχόλιο

Giorgos_Fitsopoulos

Σίγουρα, το mate 20 lite είναι πολύ καλύτερο σε αυτονομία και φωτογραφίες επίσης

Όνομα χρήστη
Giorgos_Fitsopoulos

Ειδικά για την τιμή του πιστεύω αξίζει σίγουρα.Τωρα αν κολλάει εμένα προσωπικά ειδικά μετά την αναβάθμιση δεν μου κολλάει καθόλου και έχω 15 εφαρμογές, βέβαια μόνο 3 παιχνίδια, οπότε αν θες gaming ίσως να πήγαινες σε κάτι καλύτερο γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα άντεχε βαριές εφαρμογές χωρίς bug.Στα αρνητικά μμ εντάξει δεν έχει και την καλύτερη φωτογραφική προφανώς αλλά το πρωί βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες, ίσως υπάρχει κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά.Πρώτη μου φορά huwaei και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η μπαταρία είναι και αυτή αξιοπρεπής, βγάζει περίπου ένα 10ωρο συνεχούς χρήσης(10 ώρες οθόνη δηλαδή)

Όνομα χρήστη