Πόση ώρα το δουλεύεται συνεχόμενα? Γτ εγώ την πρώτη μέρα το δούλεψα κάνα μισάωρο και νομίζω ότι η θερμοκρασία του δεν ήταν φυσιολογική . έκαιγε όλο.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Πόση ώρα το δουλεύεται συνεχόμενα? Γτ εγώ την πρώτη μέρα το δούλεψα κάνα μισάωρο και νομίζω ότι η θερμοκρασία του δεν ήταν φυσιολογική . έκαιγε όλο.
2 Replies
Το έχω 2 χρόνια.τις ζεστές μέρες (καλοκαίρι)το δουλεύεις 20' αργά απόγευμα η'πρωι νωρίς.ολα θερμαίνονται.Και εκεί πονάνε.Οσο για τον χειμώνα δώσε πόνο.
Την πρώτη ημέρα μπορεί, καινούργιο μηχάνημα, λογικό να ζεστάθηκε, θέλει λίγο στρώσιμο, με το μαλακό προοδευτικά. Δεν είναι μηχάνημα των 500 ευρώ αλλά είναι τίμιο, φυσιολογικές βλάβες, φτηνά που κυκλοφορούν ανταλλακτικά. Στην αρχή μπορεί να σου βγάλει μικροζημιές αλλά αν το αγαπάς 《από πάνω του》, όχι μισή ώρα, 3 ώρες σερί το δουλεύω με δίσκο ή στριφτή μεσηνέζα, χωρίς ανάσα σε γαϊδουράγκαθα και πουρνάρια. 《Σκυλί》!!!. Πρόσεχε: Μίξη σωστή όχι 《με το μάτι》, λίπανση γωνιακής, μακρά ακινησία ΧΩΡΙΣ βενζίνη στο τεπόζιτο, μπουζί μία στο τόσο και θα το λατρέψεις. Έχε υπ' όψιν σου ότι είναι μηχάνημα για ερασιτέχνες, εμείς στην Ελλάδα τα 《σκίζουμε》τα μηχανήματα, όμως στο συγκεκριμένο τα βασικά(κινητήρας-μετάδοση-τροφοδοσία) είναι καλά. Τη αυτόματη μεσηνεζα που έχει 《από τη μάννα του》σουτάρησε τη με συνοπτικές.Πάρε αυτή που λύνει με το μπουζόκλειδο. Άϊντε και καλά κοψίματα.