Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
soulfuric9

H ταρατσα μου ειναι 70τμ. και εχει ασφαλτοπανο ,με αποτελεσμα ναι εχω μονωση απο υγρασια,αλλα πολυ ζεστη το καλοκαιρι ,το σπιτι μεσα ειναι φουρνος,δεν αντεχεται.Αν περασω αυτο το υλικο οπως λεγεται,θα εχω αποτελεσμα ,σε αντανακλαση του ηλιου & αποτελεσμα να ριξω βαθμους εσωτερικα? Με συμφερει η υπαρχουν καλλυτερες λυσεις? Η σκεπη με κεραμιδια ,μου βγαινει ακριβα! Ευχαριστω πολυ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

nicka

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Εγώ το έβαλα στη δική μου ταράτσα (Από κάτω είχα μόνωση με ελαφρόπετρα και μωσαϊκό). Είδα διαφορα τουλάχιστον 2 βαθμών στη θερμοκρασία. ( Πέρασα 2 Σστρώσεις HYPERDESMO_σταυρωτά). Δεν ξέρω αν πιάνει στο ασφαλτόπανο. Πάμτως μπορείς να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα της υπηρεσίας. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και θα σε βοηθήσουν . Ελπίζω να βοήθησα!!

Όνομα χρήστη
fishergr

το λευκό χρώμα από το hyperdesmo σιγουρά θα σας ρίξει 2-3 βαθμούς κάτω την θερμοκρασία του σπιτιού και στο τελος θα έχετε και πλήρως στεγνωμένη ταράτσα . αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το αστάρι που πρέπει να βάλετε στο για να πιάσει το Hyperdesmo πάνω στο ασφαλτοπανο που είναι το UNIVERSAL PRIMER 2K (είναι αστάρι για να πιάνει πάνω σε ασφαλτικά ) και επίσης αυτο το αστάρι είναι πολύ γρήγορο . με το που ενώσετε τα 2 συστατικά αντιδρά πολύ γρηγορά . οπότε πρέπει να κάνετε και πολύ γρήγορα την εφαρμογή του ασταριού . και ακόμα πρέπει να προσέξετε αν το ασφλατοπανο σας έχει ανοίξει στης ενώσεις πράγμα που πρέπει να ξανά συρράψετε προτου κανετε εφαρμογή του Hyperdesmo . Η εφαρμογή καλό θα ήταν να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο .

Όνομα χρήστη