What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
morfakis

καλημέρα.. θέλω να ρωτήσω έχω μία ταράτσα γύρω στα 30 τετραγωνικά που την είχα κάνει με υπερντεσμους πριν 10 χρόνια και είναι ακόμα σε άψογη κατάσταση ... οπότε αποφάσισα να την ξαναπεράσω... το πρώτο χέρι μου το κανανε χωρίς αστάρι και ξοδέψανε στα 15 kg περιπου... όταν τους είπε ότι χρησιμοποίησαν λίγο μου είπανε ότι δεν γίνονταν παραπάνω... γιατί και αυτό με το ζόρι δουλεύονταν.. πιστεύετε ότι δεν έγινε καλή δουλειά; για το δεύτερο χέρι που λένε ότι μάλλον θα φάει περίπου αλλα 20 kg... επίσης όταν τους είπα για βερνίκι μετά το δεύτερο χέρι μου είπαν ότι δεν χρειάζεται.. ποια είναι η γνώμη σας;.. ευχαριστώ πολυ

Username

1 Reply

StikElLoco

Κάθε χέρι πρέπει να είναι 750-900γρ ανά τετραγωνικό βάση του κατασκεβαστη, το "δεν δουλευόταν" δεν το καταλαβαίνω έχοντας κάνει 50τμ μόνος μου με ρολα, αν το έβαλαν με πιεστικά τότε τα πιεστικά τους δεν είχαν αρκετή δυναμη. Εφόσον υπάρχει ήδη hyperdesmo δεν χρειάζεται αστάρι, αρκεί να έχει καθαριστεί από σκόνη/χώμα καλά.

1 Comment

morfakis

Τελικά η ταράτσα είναι 40 τετραγωνικά και συνολικά και για τα δυο χέρια ξοδευτήκαν 40 κιλά…μετά έβαλα και βερνίκι 5 κιλά … Ελπίζω να έγινε κάτι …Σε ευχαριστώ πολύ …

Username