What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
U_Tube

καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την υγρομόνωση που θέλω να κάνω σε ένα μπαλκόνι παλιάς οικοδομης περίπου 10 τετραγωνικών; έχω ακούσει για το hyperdesmo. από το μπαλκόνι έχουν αποξηλωθεί τα πλακάκια και έχει περαστεί χαλαζιακό αστάρι. στη συνέχεια τι θα μπορούσα να κάνω; άκουσα για το hyperdesmo. θα μπορούσε κανείς να μου εξηγήσει τη διαδικασία; ευχαριστώ

Username

2 Replies

Dimitris_Glynos73

Για να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα, θα έλεγα 1Κ της sika , δύο χέρια και μετά uperdesmo ώστε να μην περνάνε οι ακτίνες UV και γερνάει το 1Κ...

Username
Manoskos

Εγώ έκανα χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος τον Οκτωβρη, όπου το δάπεδο ήταν τελείως στεγνό και συγκεκριμένα το επέλεξα για την υγρομόνωση. Θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιείς σταδιακά το προϊόν κάνοντας λίγο λίγο το μπαλκόνι, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν στεγνώνει γρήγορα και είναι αρκετά απαιτητική η εφαρμογή του. Πρέπει να καθαρίσεις πολύ καλά το υπόστρωμα, από πετραδάκια και σκόνη, με αρκετά σκουπίσματα, όχι νερό.
Ξεκινάς από τα σοβατεπί και απλώνεις στην κάθετη επιφάνεια, θα σου συνιστούσα 2 χέρια, αφού στεγνώσει το πρώτο, εφαρμόζεις το δεύτερο, την επόμενη μέρα ιδανικά.
Τελικό αποτέλεσμα αρκετά καλό, γλιστράει όμως σε περίπτωση που υπάρχει νερό στην επιφάνεια του.
Προσωπικά το χρησιμοποίησα για υγρομόνωση ταράτσας.
Πιστεύω να βοήθησα, αν και δεν είμαι ειδικός, ρώτησα όμως και μέσω της χρήσης του συγκεκριμένου προϊόντος κατέληξα στα συμπεράσματα που σας προανέφερα.
Φιλικά,
Μάνος

Username