Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Paranoiac

Δοκίμασε κανείς να το χρησημοποιησει για να συνδέσει 2 μόνιτορ σε Μ1 MacBook Pro? Έχω ψάξει ατέλειωτες ώρες και φαίνεται να είναι από τα ελάχιστα docks που μπορουν να το κανουν. Μπορει να μου επιβεβαιωσει καποιος κατοχος οτι δουλευει για να προχωρησω σε αγορα;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

rshare7

Την χρησιμοποιώ με Macbook Pro 16'' M1 Pro με 2 εξωτερικές οθόνες (μια 4k, μια 1080p). Οι οθόνες είναι συνδεδεμένες με displayport και hdmi αντίστοιχα. Παράλληλα με τις 2 οθόνες λειτουργεί ethernet, audio out και κάποια usb peripherals. Επίσης, κάνει power delivery και φορτίζει το Macbook (μαλλον λίγο πιο αργά). Λειτουργεί σωστά σε clamshell mode και σε μετάβαση από και προς αυτό.
Δεν έχω δοκιμάσει 3 εξωτερικές οθόνες ή 2 displayport μαζί για να δω πως συμπεριφέρεται. Δίνει 4k 60Hz σε displayport και hdmi.

Η θύρα για τα ακουστικά δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε αφού όταν συνδέσεις ακουστικά λειτουργούν αλλά συνεχίζει να παίζει και το audio out ταυτόχρονα.

Για να λειτουργήσει χρειάζεται το DisplayLink Manager: https://www.synaptics.com/products/displaylink-graphics/downloads/macos

Όνομα χρήστη
lowtronik

Σε Macbook Air M1 το χρησιμοποιώ με 2 μόνιτορς. Τα docks που υποστηρίζουν το DisplayLink βγάζουν δυο και τρεις οθόνες σε M1 και αυτό είναι ένα απο αυτά. (Σε macbook M1 Pro εχω συνδέσει μια οθόνη απο το hdmi και μία απο usb με caldigit ντοκ παντως)

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
pandor1an

Το έχω δοκιμάσει σε M1 Mini και M1 MacBook Air και παίζει (3 monitors @144Hz). Αλλά οι επιπλέον οθόνες υποστηρίζονται με DisplayLink που (τουλάχιστον σε MacOS) δεν υποστηρίζει HDCP, οπότε streaming/ταινίες που απαιτούν HDCP δεν δείχνουν εικόνα (Netflix/Disney+/AppleTV+/Udemy έχουν επιβεβαιωμένα θέμα).

Aν έχεις MacBook Pro με τουλάχιστον Apple M1 Pro επεξεργαστή (όχι απλό Μ1) υποστηρίζονται πάνω από μία οθόνες μέσω hardware από Apple, οπότε θα ήταν καλύτερα να πας σε ένα dock που υποστηρίζει δύο οθόνες μέσω thunderbolt, χωρίς DisplayLink (και άρα υποστηρίζεται και το HDCP).

Όνομα χρήστη