What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
scubadnn

Αγόρασα αυτό τον δίσκο 256GB μαζί με έναν οικονομικό Verbatim 550VI... το αποτέλεσμα? Ο Verbatim τον πατάει για πρωινό σε όλα τα tests, και ειδικά στα write speeds... ο δίσκος μπήκε σε Dell Inspiron 7559 όπως και ο Verbatim φυσικά. Στον ζαμζουνγκκκκ βλέπω wriite speed (sequencial) 320-330ΜΒ/s max ενώ στο read είναι σχετικά οκ με 530MB/s. Αντίθετα ο Verbatim (πάνω στον ίδιο υπολογιστή γράφει 535-540 read και 480 write! Έχει κανείς το ίδιο ή αντίστοιχο θέμα? Η απλά έχω πέσει σε σκουπίδι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Username

1 Reply

Rhamnusia

ίδιο πρωτόκολλο επικοινωνίας έχουν αν πίστευες ότι επειδή είχε μ.2 form factor θα είχε μεγαλύτερες ταχύτητες, αυτό εννοείς;

3 Comments

scubadnn

Καταλαβαίνω τι λες και είσαι σωστό. Όμως πως γίνεται ο θεωρητικά ταχύτατος samsung να βγάζει write speeds 320MB/s και ο φθηνιάρικος Verbatim 480MB/s πάνω στον ίδιο υπολογιστή? Δεν βρίσκω καμία λογική εξήγηση...

Rhamnusia

δεν ξέρω τι άλλο έχεις πάνω στο mb, μήπως για κάποιο λόγο είσαι σε 2X pcie lanes από το m.2 factor ενώ από το sata που περνάει από το chipset έχεις 4Χ;
Δεν θυμάμαι ακριβώς πως λειτουργούν αυτή την στιγμή έχω πολύ καιρό θα ασχοληθώ

scubadnn

Επίσης σωστό και αυτό, όμως σε αυτή την περίπτωση θα περιόριζε το bandwidth αμφίδρομα και όχι μόνο one way. Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σε κάθε περίπτωση.

Username