Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
DimArv83

Καλησπέρα παιδιά.ενώ εγκατέστησα μια χαρά τον δίσκο ,μετά την τοποθέτηση του μου κρασαρει συνέχεια το λάπτοπ όταν ανοίγω εφαρμογές τύπου WebEx, Zoom etc. έκανα κ φορμάτ στο λάπτοπ κ καμιά αλλαγή στο πρόβλημα!έχει κανείς καμιά ιδέα γτ γίνεται αυτό? ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Thomas Kottas

Αρχικά σιγουρέψου ότι ο δίσκος είναι καλά βιδωμένος στο λάπτοπ και δεν κουνιέται πάνω κάτω. Αν κουνιέται ή το άφησες λίγο λάσκα για μελλοντικό καθαρισμό ή whatever, σφιξτον καλά θες δεν θες. Αργότερα τσέκαρε:
- Αν έχεις δεύτερη θέση στο λάπτοπ για δίσκο δοκίμασε να τον βάλεις στην δεύτερη θέση μπας και έχει χαλάσει τίποτα η σύνδεση του δίσκου με το λάπτοπ.
- Αν έχεις συνδεδεμένο δεύτερο σκληρό αποσύνδεσε τον και δοκίμασε να παίξεις με μόνο τον SSD
- Αν έχεις δεύτερο υπολογιστή, τοποθέτησε τον εκεί και δες τι θα κάνει. - Αν βάζεις windows δοκίμασε να τα κάνεις εγκατάσταση με άλλο μέσο πχ αν τα κάνεις με USB κάντα με άλλο USB μπάς και σου πετάει τίποτα corrupted αρχεία. Η κατέβασε από το κεντρικό tool τα windows.
- Ένα ακομή είναι να κοιτάξεις τα BIOS μήπως θέλουν τίποτα αλλαγές πληκτρολόγησε κάτι του τύπου "[ΟΝΟΜΑ ΛΑΠΤΟΠ] applications crash with SSD"

Γενικά αυτά, αλλιώς πρέπει να το δει κανένας που γνωρίζεις από κοντά να παίξει λίγο με τα BIOS settings και να κάνει κανένα benchmark κλπ

1 Σχόλιο

DimArv83

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση να είσαι καλά!θα τσεκαρω ότι μου είπες !

Όνομα χρήστη