Καλησπέρα έχω ενα gaming laptop που έχει τον απλό hdd και απο την στιγμή που το ανοίγω μέχρι να μπει στο Google θέλει 15 λεπτά, έχω κουραστεί υπερβολικά. Μήπως γνωρίζετε αν θα κάνει στο λαπτοπ μου; Acer nitro 5 AN515-52-58lL
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα έχω ενα gaming laptop που έχει τον απλό hdd και απο την στιγμή που το ανοίγω μέχρι να μπει στο Google θέλει 15 λεπτά, έχω κουραστεί υπερβολικά. Μήπως γνωρίζετε αν θα κάνει στο λαπτοπ μου; Acer nitro 5 AN515-52-58lL
2 Απαντήσεις
Είναι συμβατό σύμφωνα με το επίσημο site:
https://eu.crucial.com/compatible-upgrade-for/acer/nitro-5-an515-52#ssd
O crucial ή ο αντιστοιχος samsung (συμβατικός) ssd κάνει κανονικά σε εσένα. Ορίστε και το βίντεο που το κάνει βήμα προς βήμα (1o βιντεο) απο οτι βλεπω εχεις και οχι 1 αλλα 2 θεσεις και για m.2 οποτε καλητερα πηγαινε σε αυτη την επιλογη αφου πρωτα το ανοιξεις και τσεκαρεις οτι ισχυει και σε εσενα γιατι στο βιντεο το μοντελο ειναι το 515-54 αντι για 52. Ελαχιστες διαφορες συνηθως απλα για να κοιμασε υσηχος σιγουρεψε το πριν παραγγειλεις, δηλαδη οτι βλεπεις τα ιδια slots με τον τυπα στο βιντεο. Οτιδηποτε βοηθεια χρειαστεις μη διστασεις να ριξεις comment απο κατω.