What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
black_mamba50

Ειχα παρει το 5 το μινι. 550ε. Ο, τι καλυτερο ειχα ποτε. Ψαχνω ενα παρομοιο σε οθονη και μεγεθος και δε βρισκω... με τα ιδια χρηματα... Το κρατησα 5 χρονια... Τους τελευταιους 2 η 3 μηνες ειχε θεμα με την οθονη σοβαρο και δεν αξιζε η επισκευη του.. πηρα το Α20 κι εχω ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙ....γιατι η οθονη ειναι αθλια... Καμια ιδεα η προταση; Το 5 αξιζε 100%. Γερο αξιοπιστο ευκρινεστατη οθονη να γραψεις πχ ενα κειμενο γρηγορο με μπαταρια βεβαια μετρια αλλα οκ ενα ποαουερμπανκ ειχα παντα μαζι μου... Τελειο τηλεφωνο...απο αποψη ξεκουρασης στα ματια. Αν υπηρχε θα το αγοραζα ξανα! Επισης εδω μας κοροιδευουν. Τα δινουν πολυ πιο ακριβα σε σχεση μ αλλες χωρες...

Username

1 Reply

vagman_tech

Εγω φιλε μετα απο καμενη μητρικη πλακετα σε Samsung S8 στα 3 χρονια χρησης δεν ξαναπατησα το ποδι μου σε αυτη την εταιρια. Την ειχα πολυ για την top σε Android συσκευες, ισως και να ετυχε ελλατωματικο αλλα οπως και να εχει τα εχει ακριβινει παρα πολυ τα τηλεφωνα της απο την εποχη που εσυυ και εγω αγοραζαμε. Πηγα σε Xiaomi: πρωτα Redmi Note 8T (130 ευρω παρακαλω!) και προσφατα σε Mi 11 Lite και ησυχασα.

Username