What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Aspa_Spanoudaki

Γεια σας εχω το τηλ samsung s9 plus το ροζ αλλα μου εχει ραγισει η οθονη το τζαμι βασικα λειτουργει κανονικα πηγα και ρωτγσα τιμη και μου εθπαν οτι παει ολη η οθονη και κανει 200€ δεν μπορω να τη βρω πουθενα πιο φτηνα μηπως ξερει καποιος να μου πει καπου πιο οικονομικα ευχαριστω .το τηλ ειναι πολυ καλο

Username

2 Replies

gi0rg00sk17589

Εγω οσο το ειχα επειδη ειχα σκοπο ν τ κρατησω χρονια (τελικα σε 7 μηνες τ αλλαξα) ειχα ρωτησει γ αλλαγή οθόνης.. Μπαταριας.. Κλπ. Για οθονη μ ελεγαν απο 220 εως κ 250...κ αυτο περσι αρχές 2019...οποτε καλα ειναι και τα 200 π σ λενε. Σε εναν φιλο μ π το χει ακομα κ τ σπασε του ειπαν 220 στο επίσημο σερβις. Παντως θα σ προτεινα να αγορασεις αλλο κινητο αν σε παιρνει οικονομικα. Δεν αξιζει τοσα λεφτα γ οθόνη. Αν κ σ αλλάζουν κ μπαταρια μαζι.. Παει πακετο. Αλλα κ παλι. Συν οτι σ ανοιγουν ολο τ κινητο.. Και στις περισσοτερες περιπτωσεις π γινεται αυτο μετα ξαφνικα προκυπτουν αλλα προβληματα οταν τ παραλαβεις πισω (μ χει τυχει με s7 στην samsung στο ηρακλειο)

Username
StMichael

Γιατί δεν πας στο S10 Plus; Είναι αρκετά πιο καλό κινητό, το οποίο θα το έχεις πιο πολλά χρόνια, διότι καλύπτει όλες τις ναυαρχίδες που έχουν βγει μέχρι στιγμής. Εάν όμως, δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, τότε πρέπει να πας σε άλλο κινητό, όπως Xiaomi. Διότι, η αλλαγή οθόνης στο S9 και στο S10 όπως είπα, είναι όλο το σασί του κινητού, στο οποίο κουμπώνουν πάνω του όλα και κοστίζει, γνήσιο, πάνω από 350€. Οπότε, δεν αξίζει. Εάν θέλεις βέβαια, μπορείς να πας σε ένα εξουσιοδοτημένο Service της Samsung, να σου πουν τη γνώμη τους. Αν είσαι από Ηράκλειο, έχει στην Εβανς, το κατάστημα MobiStore.

2 Comments

Aspa_Spanoudaki

Οχι Αθηνα ειμαι απλα ελεγα μηπως αλλαζε μονο το τζαμι γτ ουσιαστικα εχει ραγισει το τζαμι λειτουργει πληρως αλλα μου ειπαν πως δεν αλλαζει και παει ολη η οθονη μαζι γι'αυτο.

StMichael

Ναι, έτσι είναι, δυστυχώς! Δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής, μόνο του τζαμιού.

Username