Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Katerina_Zafiropoulou

Μια ερώτηση παιδι Α αν θέλει κάποιος ας μου απαντήσει ή ας με πείσει ας πούμε...Όλα μου τα κινητά είναι samsung και μάλιστα πάντα τη σειρά S.Νομιζω όμως ότι έχει αρχίσει να το παρακάνει....Για πιο λόγο να πάρω ξανά samsung η οποία έχει πάει στα ύψη?Για το plus ας πούμε που το παρακολουθώ εδώ και 3 μήνες το παρακάνει με την τιμή εκεί που ήταν 450 το πήγε 600. ..Και γιατί να μην πάρω ένα huawei ας πούμε που δεν έχει να του ζηλέψει τίποτα και μάλιστα πολύ καλύτερη ανάλυση και κάμερα και είναι στα 430 ???Ας μου λύσει κάποιος την απορία.....

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

StMichael

Γιατί άλλο είναι να λες σε κάποιον, κοίτα, έχω το Galaxy S10 Plus και άλλο, έχω το P30.. Δηλαδή πιο πολύ είναι για το πως το βλέπει ο κόσμος. Εκτός και αν είσαι από τα άτομα που δεν γουστάρουν να λένε ότι έχουν "μάρκα". Επίσης η Samsung σου παρέχει καλύτερη υποστήριξη στο service απ' ότι η Huawei, όπως θα βρεις πιο εύκολα service Samsung. Ακόμη, αν έχεις συνηθίσει την S σειρά.. το huawei θα σου φανεί κατώτερο. Τέλος, το UI της Samsung είναι πιο ωραίο και πιο εύχρηστο, αντί της Huawei, που έφαγε και το ban από την Αμερική για το android.

Ελπίζω να σε βοήθησα!!!

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη