What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
alexespresso1

Καλημέρα σε όλους. Μία ερώτηση έχω. Χρησιμοποιώ παλέτες, ( κυρίως), για καύσιμη ύλη), τις κόβω στο μπαλκόνι κτλ, αλλά και κανονικά ξύλα. Για παλέτες, είναι οκ? Δηλαδή, αυτό που κάνω τώρα, είναι να βάζω την παλέτα στο μεγάλο τραπέζι, και με την σεγα, την κόβω. Το συγκεκριμένο δισκοπριονο, κάνει για την δουλειά που κάνω ήδη ? και (θα) την κάνει ποιο εύκολα? Με την σεγα, ή όλη ιστορία, είναι λίγο χρονοβόρα.Και κάτι άλλο,οσο και αν ακούγεται χαζό: το κρατάμε με δύο χέρια, ή ένα , όπως την σεγα ?

Username

1 Reply

PAPPAS DIMITRIS

Καλησπέρα φίλε.αν το θέλεις μονο για παλετες βρες οτι πιο φθηνό κυκλοφορει.θα την κανει τη δουλειά σου.Το συγκεκριμενο μηχάνημα το κρατας με τα αυστηρά με τα 2 χέρια κ κόβεις την διαμετρου ξύλου που λέει5,6-7 πόντους περίπου.Δεν δουλεύει σαν αλυσοπρίονο.Επίσης εαν έχεις γωνιακο τροχο μπορείς να βάλεις δισκάκι για ξύλο κ με μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ με τα δυο χέρια πάντα (είμαι παθόν έκοψα το πόδι μου,παραλίγο να το χάσω) ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΛΆ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΟΥ.Αν έχεις άλλη απορία στε'ιλε.

1 Comment

alexespresso1

καλημερα Δημητρη.Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Απολυτως κατατοπιστικος.Τελικα,ας μεινω με την σεγα,μιας και αφου εισαι παθων (ευτυχως που δεν εγινε κατι ποιο σοβαρο σε σενα), θα τα κοβω ετσι.γωνιακο τροχο ΔΕΝ ΕΧΩ.Τελικα,και η σεγα καλη ειναι.Να εισαι καλα.

Username