Το drone μου λειτουργεί κανονικά αλλά δεν ξέρω τι έγινε και ξαφνικά δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάω ενώ παλιά το έκανε.Τι μπορώ να κάνω για αυτό?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Το drone μου λειτουργεί κανονικά αλλά δεν ξέρω τι έγινε και ξαφνικά δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάω ενώ παλιά το έκανε.Τι μπορώ να κάνω για αυτό?
1 Απάντηση
2 Σχόλια
Φίλε μου Χριστός Ανέστη έχω μια κεραία ΤΡ-LINK αρκετά καλή της τάξεως των 50 ευρώ περίπου μήπως θα μπορούσα να αυξήσω την απόσταση? Ή τουλάχιστον να είναι σταθερή η σύνδεση πώς γίνεται παράκαμτει τον δορυφόρο ή στο ΤΕLLO λειτουργεί διαφορετικά? Διότι ανάμεσα σε πολυκατοικίες ταράτσΕς ξέρεις είναι κάπως δύσκολο.. κι αν χάσεις την επαφή χάνεις και το drone εσένα πόσα μέτρα σου έδωσε παραπάνω και πως το συνέδεσες με το drone αυτό έχει mini USB σε κανονικό USB όταν το συνδέω από τον υπολογιστή στο μπαλκόνι. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα λειτουργήσει στο DJI mini?
Χρειάζεσαι repeater ανάμεσα στο κινητο σου και το tello (δεν τοποθετείς τίποτα πάνω στο tello) να διαλέξεις κάποιο με usb power ώστε μαζί με ένα power bank να το μεταφέρεις παντού, μου αύξησε το σημα από 70db σε 90db οπότε δεν εχω διακοπές στο video. Το tello δεν εχει gps οπότε λάθος που αναφέρεσαι σε δορυφόρο. Όταν χαθεί το σημα του wifi μετα από κάποιο χρονικό διάστημα προσγειώνετε μόνο του. Το καλο με την εφαρμογή tello fpv είναι οτι γυρίζει στο σημείο που απογειώθηκε πατώντας μόνο ένα κουμπι.