What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
alexmrs

καλησπερα στην παρεα και απο εμενα ,εχω το tello ενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεσημε την τιμη του,εχω ενα προβλημα, επεσε για πολλοστη φορα και ενω τις προηγουμενες δεω επαθε τπτ τωρα συνδεεται κανονικα η καμερα οκ αλλα οταν παει να σηκωθει ενω οι ελικες γυριζουω κανονικα δεν απογειονεται ,και επιδη ολα ειναι κλειστα ,μηπως ξερει καποιος απο την παρεα αν μπορω να κανω κατι εγω ευχαριστω

Username

1 Reply

alnikou

Μήπως εβαλες λάθος τους ελικες ? 2. Πώς μπορώ να διαφοροποιήσω τις έλικες δεξιόστροφα (CW) και αριστερόστροφα (CCW); Πρέπει να τοποθετήσω διαφορετικές προπέλες σε συγκεκριμένα μέρη;

Οι έλικες του Tello και τα περιβλήματα του κινητήρα επισημαίνονται για διαφοροποίηση. Οι έλικες CW και CCW πρέπει να συνδέονται μόνο σε κινητήρες CW και CCW, αντίστοιχα. Οι έλικες CCW έχουν εγκοπές κοντά στο σημείο που συνδέονται με τους κινητήρες και τα περιβλήματα του κινητήρα CCW φέρουν επίσης εγκοπή. Οι έλικες CW και οι κινητήρες δεν έχουν εγκοπές.

3 Comments

alexmrs

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,, θα το δω αυτό που λες φίλε μακάρι να είναι αυτό

alexmrs

Τελικά είχες δίκιο, είχα βάλει λάθος τους έλικες, δεν είχα προσέξει τις εγκοπές, τώρα ειναι οκ σε ευχαριστώ πολύ

Username