What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Fotios_Kiamos

Έχω παλιά στήλη που χάλασε και θέλω ιδανικά να χρησιμοποιήσω τις υπάρχουσες τρύπες. Είναι στα 81 εκ. απόσταση. Στην Karag η επάνω βάση έχει μεταβαλλόμενο ύψος ή σταθερό σε σχέση με την κάτω; Πιστεύετε ότι μπορώ να τις τοποθετήσω στα 81 εκ;
Ευχαριστώ

Username

3 Replies

IMPROVER

είναι ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ γι'αυτό γράφει από 93.5 έως 120cm! όμως καταλαβαίνεις μπορεί ένα μικρό μέρος ή 1 βίδα να μη καλύπτεται αν ειναι πολύ διαφορετική αυτή που είχες. μόνος τρόπος να το έβρισκες κάπου κοντά σου να το έβλεπες ΠΡΩΤΑ. η karag αν μιλήσετε με Θεσσαλονίκη έχει αρκετά καταστήματα αντιπροσώπους βοηθάνε αν ρωτήσετε

2 Comments

Fotios_Kiamos

Ευχαριστώ! Την έχω τοποθετήσει. Χρειάστηκε όντως να προσαρμόσω τις τρύπες (κράτησα μια παλιά, άνοιξα τις καινούριες) αλλά είναι άκρως ικανοποιημένος

IMPROVER

χαίρομαι! είναι εξαιρετικό προϊόν. σκέφτομαι να πάρω άλλον έναν ανταλλακτικό για το μέλλον μη το καταργήσουν χεχε άντε καλά μπάνια....

Username
Panagiotis_Papavaitsis

Έχει μεταβαλλόμενο ύψος αλλά στα 81 δεν ταιριάζει περιπου στο 1 μέτρο ειναι το μίνιμουμ από τρύπα σε τρύπα

1 Comment

Username
manolakas_myk

Το επάνω τμήμα ανεβοκατεβαινει όπου θέλεις. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των στηριγμάτων είναι 73.5 εκ (κέντρο με κέντρο) οπότε μπορεί το επάνω στήριγμα να πάει και στα 81εκ

1 Comment

Username