Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Fotios_Kiamos

Έχω παλιά στήλη που χάλασε και θέλω ιδανικά να χρησιμοποιήσω τις υπάρχουσες τρύπες. Είναι στα 81 εκ. απόσταση. Στην Karag η επάνω βάση έχει μεταβαλλόμενο ύψος ή σταθερό σε σχέση με την κάτω; Πιστεύετε ότι μπορώ να τις τοποθετήσω στα 81 εκ;
Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

IMPROVER

είναι ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ γι'αυτό γράφει από 93.5 έως 120cm! όμως καταλαβαίνεις μπορεί ένα μικρό μέρος ή 1 βίδα να μη καλύπτεται αν ειναι πολύ διαφορετική αυτή που είχες. μόνος τρόπος να το έβρισκες κάπου κοντά σου να το έβλεπες ΠΡΩΤΑ. η karag αν μιλήσετε με Θεσσαλονίκη έχει αρκετά καταστήματα αντιπροσώπους βοηθάνε αν ρωτήσετε

2 Σχόλια

Fotios_Kiamos

Ευχαριστώ! Την έχω τοποθετήσει. Χρειάστηκε όντως να προσαρμόσω τις τρύπες (κράτησα μια παλιά, άνοιξα τις καινούριες) αλλά είναι άκρως ικανοποιημένος

IMPROVER

χαίρομαι! είναι εξαιρετικό προϊόν. σκέφτομαι να πάρω άλλον έναν ανταλλακτικό για το μέλλον μη το καταργήσουν χεχε άντε καλά μπάνια....

Όνομα χρήστη
Panagiotis_Papavaitsis

Έχει μεταβαλλόμενο ύψος αλλά στα 81 δεν ταιριάζει περιπου στο 1 μέτρο ειναι το μίνιμουμ από τρύπα σε τρύπα

1 Σχόλιο

Fotios_Kiamos

Εν τέλει με βόλεψε μια χαρά. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη
manolakas_myk

Το επάνω τμήμα ανεβοκατεβαινει όπου θέλεις. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των στηριγμάτων είναι 73.5 εκ (κέντρο με κέντρο) οπότε μπορεί το επάνω στήριγμα να πάει και στα 81εκ

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη