Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Thomas_Pixaras

ενα γουργουρισμα να το πω, ενας μικρος περιοδικος ηχος ανα τακτα χρονικα διαστηματα ειναι φυσιολογικος?

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

Hlias2017

Χρησιμοποιούμε τον αφυγραντήρα σχεδόν δύο μήνες. Δουλεύει κυρίως το βράδυ με ρύθμιση στο 60% και μας έχει απαλλάξει από μουσκεμένα τζάμια και τοίχους το πρωί. Όμως, δυστυχώς από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει ένας συνεχής θόρυβος στην χαμηλή ταχύτητα σαν να χτυπάει κάπου ο ανεμιστήρας. Στην υψηλή ταχύτητα ο θόρυβος καλύπτεται από τον υψηλότερο θόρυβο του αέρα. Ωστόσο εμείς τον χρησιμοποιούμε ανάμεσα στα δύο υπνοδωμάτια όλη νύχτα στην χαμηλή ταχύτητα και μέχρι χθες ήμασταν ευτυχισμένοι. Από χθες το βράδυ έχουμε ένα μικρό ελικόπτερο έξω από τα υπνοδωμάτια...
Είμαι στον παραπέντε να τον ανοίξω να δω μήπως βρίσκει κάπου ο ανεμιστήρας αλλά διστάζω λόγω της εγγύησης.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Το έλυσε με κάποιο τρόπο;

1 Σχόλιο

Elenaki_wow

εγώ σε πρόβλημα που παρουσιάστηκε επικοινώνησα με την αντιπροσωπία και με εξυπηρέτησαν άψογα... μπορώ να σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που παίρνω τηλέφωνο σε εταιρία ηλεκτρικών και με εξυπηρετούν τόσο σύντομα και με ευγένεια !! Πάρτους δεν χάνεις τίποτα !!

Όνομα χρήστη
Paul_Kostoglou

ναι είναι φυσιολογικός είναι ο ήχος από το εσωτερικό μοτεράκι του αέρα που στεγνώνει τον ζεόλιθο και από την περιστροφή του ζεολίθου
Έριξε ο γιος μου μέσα καλαμάκια και αναγκάστηκα να το ανοίξω για να βγάλω το έβαλα σε λειτουργία χωρίς το μπροστά καπάκι και είδα τα κινητά μέρη.....

Όνομα χρήστη
Jose_Armando_Tiamo

Εαν αδειασεις το δοχειου νερου μπορει να διαπιστωσεις πως καποιος εξτρα θορυβος που καποιες φορες μπορει να ακουσεις , θα παψει να ακουγεται

Όνομα χρήστη
Hlias2017

Κατά την κίνηση της περσίδας δημιουργείται μια ανεπαίσθητη μεταβολή στον παραγόμενο θόρυβο λόγω της μεταβολής της κατεύθυνσης της ροής του αέρα.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι που ακούς. Μήπως να δοκίμαζες να σταματήσεις την κίνηση της περσίδας;
Ισχύει και αυτό που γράφεται παρακάτω με τον ήχο των σταγόνων. Σε εμάς η ροή των σταγόνων είναι έντονη όταν είναι και τα επίπεδα υγρασίας υψηλά οπότε αφαιρεί πολύ νερό ο αφυγραντήρας από τον αέρα. Παρεμπιπτόντως, το φαινόμενο με την ροή του νερού το είχαμε παρατηρήσει και σε αφυγραντήρα με συμπιεστή που είχαμε, μόνο που τότε έπρεπε να αναζητήσεις τον συγκεκριμένο ήχο γιατί καλυπτόταν από τον θόρυβο του συμπιεστή.

Όνομα χρήστη
jim88mm

Πιστεύω ναι από την στιγμη που έχει ανεμιστήρα,επίσης κάποιες στιγμές ακούγονται οι σταγόνες που πέφτουν στο δοχείο δλδ στην αρχή μετά από άδειασμα

Όνομα χρήστη