What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
hliana_spr

καλησπερα και απο μενα. μετα απο μια ατυχη επιλογη του j3 2017 αναγκαζομαι να αλλαξω κινητο και ειμαι αναμεσα σε τρια....
α6 2018
α7 2018
α8 2018

το α7 με τραβηξε απο την αρχη αλλα νομιζω οτι ειναι μεγαλο σε διαστασεις και δεν θα ειναι καθολου ανετο στο χερι........βεβαια εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα απο τα 3 και ειναι σε καλυτερη τιμη...αλλα δεν μπορω να διαχειριστω ενα παρα πολυ μεγαλο κινητο.....ποιο λετε να παρω?
( γυρναω ξανα στη σειρα galaxy a γτ ειχα το α5 2015 και ηταν αψογο σε ολα μετα απο 3 χρονια χρησης μου το εκλεψαν...και η σειρα a ειναι πιο προσιτη σε τιμες)

Username

2 Replies

dimitra_kertsoukou

Θα προτιμούσα το Α8 dual sim έχει καλύτερο επεξεργαστή στην κάμερα και χαρακτηριστικά γρήγορα slide και απόκρυψη όλων τον δεδομένων έχει ειδική επιφάνεια για οποιαδήποτε εφαρμογή αλλά έχει και ωραίο στυλ

Username
wolverine 1

H καλυτερη επιλογη ειναι το Α7 (18) εχει τα καλυτερα χαρακτηρηστικα απο τα 3 οπως ειπες..βεβαια εχει ιδιο επεξεργαστη με το Α8(18) αλλα σαν συνολο ειναι καλυτερο,και πιο προσφατη συσκευη! αλλα ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο το J3 που εχεις αλλα αυτο συνηθηζεται πιστευω,και επειδη εισαι κοπελα το βαζεις και στο τσαντακι..απλα θα ειναι λιγο δυσκολο με την χρηση με ενα χερι!

2 Comments

hliana_spr

σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου! μου αρεσει αρκετα το α7 ειναι αληθεια με υπερκαλυπτει σαν δυνατοτητες και ειναι και πανεμορφο κινητο εμφανισιακα θεωρω...αλλα φοβαμαι πολυ μη το μετανιωσω γτ ειναι παντοφλα και εγω ανεκαθεν αγοραζα κινητα ευκολα στο χερι....j3, a5...τα θεωρουσα δυσχρηστα τα πολυ μεγαλα κινητα τηλεφωνα....ισως πρεπει να τα δω και απο κοντα για να αποφασισω....ευχαριστω και παλι

wolverine 1

Ναι ειναι ομορφη συσκευη το Α7 το εχω δει..το θεμα ειναι να κανεις σωστη επιλογη και να μην την πατησεις δευτερη φορα..δες το απο κοντα και αν σε βολευει εστω και λιγο τοτε παρτο..ειναι ωραιες η μεγαλες οθονες απλα γινεται λιγο δυχρηστο στην καθημερινοτητα,αλλα οπως ειπα αυτο λυνεται το να ειναι μεσα στο τσαντακι..

Username