Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
a_tsirnoudis

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μπήκα εδώ γιατί πίστεψα ότι η συζήτηση θα ήταν συγκεκριμένα για τα δύο κινητά Α7 και Α8 αλλά μερικοί εδώ έχουν ξεφύγει λίγο. Εγώ είμαι μεταξύ των δύο κινητών Τώρα έχω το Α5 Με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο να μην κολλάει να κρατάει η μπαταρία του και να βγάζει καλές φωτογραφίες τώρα για το selfie δεν με πολυενδιαφερει. Ήμουν στο παραπέντε να αγοράσω το Α8 αλλά μου είπαν σε ένα μαγαζί ότι το Α7 είναι πιο καινούργιο και καλύτερο. Αυτό που δεν μου άρεσε στο Α7 είναι ότι δεν έχει γρήγορη φόρτιση κάτι που δεν κατάλαβα.... Δηλαδή σε ποση ωρα φορτίζει και υπάρχει εναλλακτική ταχυφορτιστης? Είναι ερωτήματα που στο κατάστημα δεν μπόρεσαν να μου δώσουν δίνοντας μου την εντύπωση ότι δεν γνώριζαν και πολλά πράγματα... δεν απαντούσαν με σιγουριά. Δεν θέλω να περιμένω πάνω από 1.5 ώρες για πλήρη φόρτιση. Τέλος θέλω να ξέρω αν κάποιος γνωρίζει αν αυτά τα δύο κινητά η πιο έχει led φωτάκι μηνυμάτων, κάτι που έχουν τα samsung s.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

kvlantis

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Αν έχεις το Α5 2017, τότε θα σου πρότεινα να μείνεις με αυτό προς το παρόν, καθώς δεν θα δεις μεγάλη διαφορά στην εμπειρία χρήσης ή στις κάμερες, ούτε με το Α7 2018 αλλά ούτε και με το Α8 2018. Αν όμως έχεις παλαιότερη έκδοση του Α5, τότε, και μόνο τότε, αξίζει να προχωρήσεις σε αναβάθμιση. Τώρα, συγκριτικά τα Α8 και Α7 δεν έχουν και τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, με το Α8 να προσφέρει λίγα πραγματάκια παραπάνω, όπως η αδιάβροχοποίηση και η γρήγορη φόρτιση. Τέλος, και τα δύο έχουν led notification.
ΥΓ. : Η αργή φόρτιση για μπαταρίες 3000mah-4000mah κυμαίνεται μεταξύ 2 - 2,5 ώρες. Και τεχνικά είναι η καλύτερη μέθοδος φόρτισης όσον αφορά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά και της διάρκειας της από φόρτιση σε φόρτιση.

1 Σχόλιο

a_tsirnoudis

Σε ευχαριστώ πολύ για τς πληροφορίες σου. Έχω το Α5 2016. Για μεγαλύτερες διαφορές μάλλον θα πρέπει να καταλήξω σε άλλο κινητό.

Όνομα χρήστη
giandem

Προερχόμενος και εγώ από το Α5(2016) πραγματικά υπάρχει μεγάλη διαφορά. Και το Α7 και Α8 έχουν το ίδιο επεξεργαστή και την ίδια Ram 4gb. Το κινητό δεν πρόκειται να κολλήσει πουθενά. Οι δυνατότητες με το Α7 είναι παρόμοιες αν όχι ίδιες ακριβώς. Στο κομμάτι της κάμερας τώρα στην κύρια κάμερα από ότι έχω δει και έχω ακούσει δεν υπάρχουν επίσης μεγάλες διαφορές απλώς με τις τρεις κάμερες του Α7 μπορείς να βγάλεις φώτογραφιες όπως πορτρέτα. Η σελφι κάμερα είναι σαφώς καλητερη στο Α8. Από εκεί και πέρα το Α8 έχει ταχύφόρτιση και φορτίζει πλήρως σε περίπουια ώρα και 15 λεπτά. Τέλος το Α8 ειναι αδιάβροχο και έχει θύρα φόρτισης type c. Ελπίζω να βοήθησα κάπως, προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το Α8 και το προτείνω στον καθένα.

Όνομα χρήστη