Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μπήκα εδώ γιατί πίστεψα ότι η συζήτηση θα ήταν συγκεκριμένα για τα δύο κινητά Α7 και Α8 αλλά μερικοί εδώ έχουν ξεφύγει λίγο. Εγώ είμαι μεταξύ των δύο κινητών Τώρα έχω το Α5 Με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο να μην κολλάει να κρατάει η μπαταρία του και να βγάζει καλές φωτογραφίες τώρα για το selfie δεν με πολυενδιαφερει. Ήμουν στο παραπέντε να αγοράσω το Α8 αλλά μου είπαν σε ένα μαγαζί ότι το Α7 είναι πιο καινούργιο και καλύτερο. Αυτό που δεν μου άρεσε στο Α7 είναι ότι δεν έχει γρήγορη φόρτιση κάτι που δεν κατάλαβα.... Δηλαδή σε ποση ωρα φορτίζει και υπάρχει εναλλακτική ταχυφορτιστης? Είναι ερωτήματα που στο κατάστημα δεν μπόρεσαν να μου δώσουν δίνοντας μου την εντύπωση ότι δεν γνώριζαν και πολλά πράγματα... δεν απαντούσαν με σιγουριά. Δεν θέλω να περιμένω πάνω από 1.5 ώρες για πλήρη φόρτιση. Τέλος θέλω να ξέρω αν κάποιος γνωρίζει αν αυτά τα δύο κινητά η πιο έχει led φωτάκι μηνυμάτων, κάτι που έχουν τα samsung s.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
1 Σχόλιο
Σε ευχαριστώ πολύ για τς πληροφορίες σου. Έχω το Α5 2016. Για μεγαλύτερες διαφορές μάλλον θα πρέπει να καταλήξω σε άλλο κινητό.