What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
aristidis_agathagelidis

παιδια ξερει κανεις αν τα δυο μοντελα τις εταιριας επαψαν να βγενουν γιατι βλεπω ανοδο τις τιμης και απο 18-20 καταστηματα που υπηρχαν για αγορα πριν κανενα 2 μηνο τωρα με το ζορι τα βρισκεις σε 14 καταστηματα!!!δεν ξερω ισως φταιει και ο κονονοιος αλλα αυξηση 50-70 ευρω πανω σε μικρο χρονικο διαστημα φενεται πολυ περιεργο

Username

1 Reply

stakyr1

Κανονικά βγαίνουν. Πιθανότατα αυτό, θα σταματήσει σιγα σιγά, αφού το άλλο είναι καλύτερο και πιο καινούριο. Όσον αφορά στα 14 καταστήματα, δεν τα λες και λίγα, τα περισσότερα προϊόντα τεχνολογίας τα βρίσκεις με το ζόρι σε 10. Τωρα, για την τιμή, είναι πιθανότατα λόγω εποχής και ζήτησης.

9 Comments

aristidis_agathagelidis

περιση ιουλιο μηνα πηρα την οθονη απο το you και πληρωσα 520 για να την παρω το θεωρο χαζο μετα απο ενα χρονο αντη να πεσει στην τιμη να ανεβει....συνηθος οταν περναει καιρος και ειναι να βγουνε τα καινουρια μοντελα με τα 240hz θα επρεπε λογικα να πεσει και σαν τιμη στην ελλαδα σε ξενο σαητ την οθονη την βρισκεις μεχρι 550 ευρο το ποιο ακριβο κομματι και το φθηνοτερο να ξενιναει στα 495 !!!

stakyr1

Ναι αλλά η οθόνη ακόμα και τώρα είναι top και ακόμα και στα ξένα sites δεν έχει χάσει την τιμή της. Τώρα αν μιλήσουμε για 200hz+ σε αυτές τις ίντσες θέλεις διπλά λεφτά.

aristidis_agathagelidis

εαν μπεις στο αμαζον σε αυτα τα λεφτα που ζητανε τα δικας μαγαζια τα συγκεκριμενα μοντελα θα βρεις τα καινουρια με 200hz+ δεν ειναι δυνατον 10 καταστηματα στην αμαζον να πουλανε ο ακρηβοτερος 580 και ο φθηνοτερος 495 και τα δικα μας για μοντελο 2 ετων στην κυκλοφορια να σου ζηταει ελαχιστη τιμη 580 οταν πριν ενα χρονο το αγορασες 550 αυτο το λενε αισχροκερδια δεν ειναι επαγκελματισμος αυτος!!!

aristidis_agathagelidis

ειπαμε να στυριζουμε την τοπικη αγορα ....αλλα και λιγο ντροπη καποιοι επηχηρηματιες...γιατι εαν συνεχισει ετσι το βιολι θα αγορασω απο αμαζον

stakyr1

Αν συμβαίνει αυτό, πάρε από Amazon. Έχω πάρει πολλά πράγματα και είναι πολύ αξιόπιστο, απλά μην ξεχάσεις να συνυπολογίσεις και τα ταχυδρομικά. Όσον αφορά την τοπική αγορά, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στις μέρες μας. Η Αγγλία και η Γερμανία δεν έιναι όσο μακριά ήταν παλαιότερα. Τέλος να σου πω, για να ξέρεις, ότι τα ελληνικά μαγαζιά είναι πολύ πιο φτηνά από το amazon γενικά και ότι το κέρδος τους είναι μηδαμινό.

aristidis_agathagelidis

αφου μπηκες και τσεκαρες την οθονη με EUR 539,00 εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν και μεταφορα με UPS για παραγκελιες ανω τον 70 ευρο δεν χρεωνεσαι μεταφορικα εδω σου χρεωνουν ενα σκασμο μεταφορικα και αν πεις αντικαταβολη να σου αλλα 10-35 ευρω ποιο πανω να βγαλουν και απο εκει ενω η αντικαταβολη με βαση νομοθεσια χρεωνετε 3,5-4 ευρω και το ποιο σημαντικο με την αποδειξει αγορας αν το περασεις στην σελιδα της ασους εχεις εγγυηση σε συγκρηση με καποια ελληνικα μαγαζια που κανουν εισαγωγη εκτος ευροπαικης ενωσεις και δεν την εχεις την εγγυηση αλλα να σου χρεωσουν κομματι 600-700 ευρω στο χρεωνουν μετα κανουν το κινεζο!!!philips hue φοτησμο πηρα για πισω απο την οθωνη για εξτρα RGB απο την αμαζον και επιδει πληρωθηκαν 140 ευρω μου δινουν για αμαζον πραιμ τηλεορασει εξαμηνη συνδεση δωρεαν για πες ποιο ελληνικο καταστημα η σελιδα δικια μας σου κανει τετοια προσφορα σαν να λεμε νετφλιξ για ενα εξαμηνο τζαμπα!!!στην καλυτερη τα ελληνικα καταστηματα θα σου βαλουν ενα φωτακι usb δωρο αξιας 2 ευρω και περα βρεχει μετα!!!Για να λεμε και την αληθεια στο εξωτερικο τα λεφτα σου εχουν αξια στην τοπικη αγορα δεν εχουν

stakyr1

Μπήκα να κάνω μια δοκιμαστική παραγγελία για να δω αν όντως τα ταχυδρομικά είναι δωρεάν και ανακάλυψα ότι δεν την στέλνουν Ελλάδα. Να συγκρίνεις όμοια πράγματα, το Amazon δεν προσφέρει αντικαταβολή, οπότε συγκρίνουμε την πληρωμή με κάρτα.
Εμένα όπως γράφω και στην αξιολόγηση μου, η οθόνη μου έβγαλε πρόβλημα και τα κατάστημα από το οποίο την είχα προμηθευτεί όντως δεν την είχε πάρει από την ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά πήγε κανονικά στην Asus (οπου κι αν ήταν αυτή, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει) και μου στείλανε άλλη. Σαν τo customer care του Amazon δεν υπάρχει άλλο στον κόσμο και όντως οι τύποι είναι εντυπωσιακά άμεσοι και αποτελεσματικοί στο να κρατήσουν χαρούμενο τον πελάτη, αλλά αυτό το πληρώνεις με πιο ακριβές τιμές και πολλές φορές με αδυναμία εξυπηρέτησης της Ελλάδας, όπως στην συγκεκριμένη οθόνη.

aristidis_agathagelidis

ειμαι μελος στην αμαζον και λογο αγορων το τελευταιο διαστημα πριν τον κορονοιο ειμαι silver μελος στις παραγκελιες για εσενα πχ μπορει να μην δεχεται να στειλει ελλαδα σε εμενα στελνει γιατι απλα αν κοιταξεις αρχειο αγορων μεσα σε ενα 3 μηνο εκανα αγορες που στην ελλαδα τα 5πλα λεφτα θα μου φευγανε και ακρη δεν θα εβγαζα εγω στο μοντελο οθωνεις που λες δεν σε στελνουν ελλαδα μου λεει διαθεσιμο προς αγορα απο εμενα μετα τισ 26 απριλιου......γιατι τους τελειωσαν τα κομματια λογου ζητησεις και μην νομιζεις παω στοιχημα τα καταστηματα που πουλανε ακριβα με μερες παραδωσεις 10 ημερων και αυτοι απο αμαζων σου το φερνουν....ξερω γνωστη αλυσιδα ελληνικης αγορας οταν δεν εχουν στοκ να εξυπηρετησουν παραγγελνουν απο εκει για να εξυπηρτετησουν τον πελατη τους!!!!για να σε δωσω να καταλαβεις εκανα δυο παραγκελιες τωρα με τον κορονοιο και επιδει δεν εφτασαν ποτε η παραγκελιες σε εμενα μου εκαναν επιστρωφη χρηματων αμεσα χωρις δευτερη λεξη γιατι γυρναει και σου λεει χαθηκαν και οντας ακομα δεν εχει ερθει κατι απο αυτα τα κουτια!!!ενω σε ελληνικο καταστημα θα σου ελεγε αγορασε κατι αλλο στην αξια τον χρηματον λεφτα πισω δεν περνεις!!!

Username