What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
aristidis_agathagelidis

Την καλησπερα μου .....θελω να ρωτησω κατι μην με πειτε υπερβολικο εαν βαλω την συγκεκριμενη οθωνη σαν triple monitor set up θα στραβωθω η θα μου αρεσει να παιζω περισσοτερο????εχω ενα τραπεζι γραφειου διαστασεις 2,40 πλατος,1.20 βαθος και υψος 75 εκατοστα και σκεφτομουν να κανω αυτο το σετ απ!!!φυσικα τα μονιτορ θα μπουνε σε βασει γραφειου!!!για να υπαρχει χορος για τον πυργο και φυσικα το καινουριο xbox x που θα βγει τα χριστουγεννα φετος!!! η βασει που θα μπουν η οθονες ειναι αυτην --> https://www.skroutz.gr/s/17893591/Arctic-Z3-Pro-Gen-3.html?from=

Username

1 Reply

stakyr1

Νομίζω θα πάθεις αυχενικό, με 3 τέτοιες οθόνες. Εδώ με τη μια και πάλι γυρίζει το κεφάλι γύρω γύρω. Αν πάλι θες να το δοκιμάσεις, πάρε, μια, μετά τη δεύτερη και μετά την τρίτη. Αν δεις ότι δεν σου φτάνουν, πάρε και τέσσερεις:)

1 Comment

aristidis_agathagelidis

εχω ειδη 1 και θελω αλλες δυο οποσδηποτε για τα 3 καινουρια παιχνιδα που μου καναν δωρο κατι σιμουλατορ το θεμα ειναι πως θα ειναι 1.20 μακρια απο εμενα οποτε δε παιζει να παθω αυχενικο εχω δει γνωστο μου με τρεις 35 ιντσες να παιζει απο αποσταση 50 εκατοστα και εδω μιλαμε για 3.5 ιντσες ποιο μικρες η δικες μας....και ακριβως απο πανω θα μπει μια 65ρα qled για ταινιες μια και το sli σε 2080ti σε παει σε αλλα επιπεδα!!!

Username