What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Giorgos_Borz

Kαλησπερα μολις την αγορασα ειμαι με hdmi καλωδιο ολα καλα φοβερη οθονη ομως γτ δν βρισκω στ πανελ της nvidia κ στ games το gsync? θελει καποιο update driver h display port καλωδιο?

Username

5 Replies

aristidis_agathagelidis

για να δουλεψει αυτο που θελεις μονο απο display port δουλευει το gsync- freesync !!!απο το καλωδιο που αναφερεις δεν θα καταφερεις τιποτα!!!

Username
Tasos_69

Μονο με Displayport 1.2 η 1.4 καλωδιο θα σου βγαλει στο Control Panel την επιλογη για G-Sync και επισης το υποστηριζουν μονο οι καρτες σειρας 1000 και 2000.

Username

1 Comment

Username
stakyr1

Καλορίζικη κατ αρχάς. H οθόνη είναι gsync compatible και θα βρεις όλα τα καλούδια του gsync στο control panel της nvidia μόλις εγκαταστήσεις τα τελευταία drivers. http://prntscr.com/nexlu0
Πρέπει πρώτα το σύστημα να έχει τα drivers της οθόνης για να την αναγνωρίσει σαν ASUS XG32V
Όσον αφορά στο hdmi καλώδιο δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Εγώ την έχω συνδεδεμένη με το mini DP που είχε μέσα στη συσκευασία

3 Comments

Giorgos_Borz

χαχαχα ναι στε καλα παιδια παει ρολοι το gsync 144pfs οχι οτι εκανε tearing πριν αλλα λεμε επισης ηχο εχει η οθονη π βλεπω στα sound settings? kai me hdmi dn m vgazei hxo εχει προβλημα η ειναι μονο γ ακουστικα? :/

Username
superf

Η οθόνη είναι freesync όχι gsync. Την αναγνωρίζουν δηλαδή οι κάρτες της AMD.

1 Comment

mixalistsavaris

H nvidia έχει βγάλει drivers πλέον όλες οι freesync είναι gsync αν έχεις κάρτα της

Username