What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
palaskaskostas

Εχω δοκιμάσει το Ceratec της liqui Molly και έμεινα ευχαριστημένο , άλλαξα λάδια πριν 500χλμ ( στα 10.000) ομως δεν πρόσθεσα αυτή την φορά κατι. Ειδα οτι ανέβηκε και η καύση πετρελαίου παλι στα 0,5.
Οδηγάω ενα Seat Arona 1.6 Diesel και η ερώτηση ειναι προλαβαινω να προσθέσω τωρα που εχω αλλάξει λάδια και εκανα 500 χλμ ;

Username

1 Reply

GC1988

Δεν έχει σημασία. Τα βάζεις όποτε θες. Στην ουσία (σύμφωνα με τον κατασκευή) εισχωρεί στο μέταλλο, και κάπως (κλείνει) τα μικροσκοπικά κενά οταν ο κινητήρας είναι ζεστός. Δεν έχει να κάνει κάτι με το λάδι. Επίσης γράφει πως και να αλλάξεις τα λάδια, η δράση του δεν χάνεται, αφού έχει κολλήσει στο μέταλλο. Εγώ είδα κάποια διαφορά μετά από τουλάχιστον 500χλμ. Ο κινητήρας δουλεύει λίγο πιο ήσυχα. Τίποτα τρελό σε διαφορά. Από οικονομία καυσίμου, δεν έχω δει κάποια διαφορά να σου πω την αλήθεια. Πολύ ακριβό γιαυτό που προσφέρει θα έλεγα.

***Υπάρχει ένα άλλο αντιτριβικό υγρό, που το χρισημοποιούν στο στρατό για τα όπλα στην Αμερική και λέγεται Militec-1. Το βάζουν και στα αυτοκίνητα και σε άλλα μηχανήματα. Είναι δύσκολο να το βρεις στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Username