Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Menelaos_Ps

Καλημερα φιλε μου.Διαβασα την κριτικη σου και λιγο μπερδεμενος.Οσο αναφορα το παχος του καλωδιου για αποσταση 2 μετρων το 2.5mm δεν ειναι αρκετο πιστευεις?Δηλαδη οσο πιο χοντρο ειναι καλυτερο η παιζει ρολο και η καθαροτητα του του χαλκου η το ofc?Oσο λεπταινει το παχος χανουμε κατι γιατι ολοι λενε για κοντινη σχετικα αποσταση μεχρι 3μετρων μεχρι 2.5 ειναι καλα.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
aterezakisg

Καλημέρα φίλε μου,

Όσο πιο κοντό το καλώδιο, τόσο λιγότερο αλλοιώνεται ο ήχος στην μεταφορά. Η ιδανική απόσταση σε κάθε πλευρά είναι από 1.5 μέτρο, μέχρι 3 μέτρα.

Όσο πιο καθαρό χαλκό έχει, τόσο καλύτερα μεταφέρει τον ήχο. Προσοχή όμως, υπάρχουν καθαρά καλώδια σε χαμηλή τιμή, αλλά η ποιότητα του χαλκού δεν έχει σχέση με την καθαρότητα! Οπότε επιλέγουμε τουλάχιστον 10ευρώ το μέτρο, έως 15ευρώ πάνω κάτω, εκτός αν είσαι εφοπλιστής...!!!

Όσο μεγαλύτερη διατομή έχει, μεταφέρει περισσότερες χαμηλές, αλλά το 6mm θολώνει τις ψιλές, άρα προτείνω 4mm, ιδιαίτερα σε κολόνες!

Όσο μικρότερη διατομή έχει, μεταφέρει καλύτερα τις ψιλές, Π.χ. 2.5mm, αλλά φτωχαίνει τις χαμηλές, άρα το προτείνω σε βιβλιοθήκης, αλλά σε συνδυασμό με subwoofer και crossover στις 80!

Καλή επιτυχία με αυτήν την κυρία που έχεις μπλέξει...( Μουσική)!!!

1 Σχόλιο

Menelaos_Ps

Eυχαριστω πολύ είσαι κατατοπιστικος και τα λες ωραία. Εγώ έχω μια απόσταση από κολώνα σε ενισχυτη σχεδόν 1.5μ και το έχω 2μ να περισσεύει. 2.5μμ διατομή τερματισμενα σχεδόν στα 100ε.Πιστευω να ναι καλά άλλωστε το αυτί μας δεν θα ναι τόσο βιωνικο. Ναι όπως τα λες έμπλεξα αλλά έχει τη χάρη του. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως με βοηθάς αρκετά.

Όνομα χρήστη