Καποιος που εκανε αξιολογηση ειπε να το χρησιμοποιουμε ιδιως αν βαζουμε απο Shell. Εινα σιγουρο αυτο που λεει?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καποιος που εκανε αξιολογηση ειπε να το χρησιμοποιουμε ιδιως αν βαζουμε απο Shell. Εινα σιγουρο αυτο που λεει?
2 Απαντήσεις
Όλα τα πρατήρια έχουν βιοντιζελ και το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το βρεις σε πολλά καταστήματα,απλά αυτό που λέω είναι ότι σίγουρα θα το βρεις στην Shell και σου το προτείνουν.Εγώ βάζω VPOWER και έχω βάλει και το συγκεκριμένο προϊόν!
Αυτός που το έγραψε δεν έχει ιδέα τι του γίνετε…
Γιατί λέει ότι «πρέπει να βάζεις σε εάν γέμισμα 25ml» και να το επαναλαμβάνεις ανά 2 γεμίσματα…!!!!!
Ενώ η ίδια η Wurth αναφέρει ξεκάθαρα ότι το ρίχνεις με αναλογία 1:1000 (0,1%)... που σημαίνει ότι για να βάλεις μόνο 25ml πρέπει να έχεις ρεζερβουάρ μόνο 25 λίτρων... και πρέπει να ξανά ρίξεις μετά από 4 μήνες με κανονική χρήση του οχήματος και όχι ανά 2 γεμίσματα…
1 Σχόλιο
Προσθέστε στο ρεζερβουάρ καυσίμου το προϊόν (τακτικά κάθε 3-4 μήνες), πριν το γέμισμα καυσίμου πετρελαίου κίνησης και βιοντίζελ, σε αναλογία 1:1000 (0,1%).Με πρακτικό τμήμα δοσομετρητή 30ml. Εγώ με ένα γέμισμα βγάζω περίπου 2 μήνες++ με το αυτοκίνητο για αυτό το έγραψα έτσι "ανά δυο γεμίσματα". Είναι πολύ χοντρικά αυτό που έγραψα by the book είναι αυτό που έγραψες το λένε και οι οδηγίες.
1 Σχόλιο
Δεν έχουν όλα βιοντίζελ.........