What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Maria_Karagianni2145

Γράφει για LPG δηλαδή υγραέριο, αλλα λέει οτι μπαίνει στη βενζινή... Είναι σε υγρή μορφη, οπότε δεν μπορει να μπει σε αυτοκινητο με υγραέριο γιατι θέλει πίεση. Οπότε, που μπαινει;

Username

1 Reply

geokertsos

Το συγκεκριμενο μπαινει σε ενα ξεχωριστο δοχειο το οποιο τοποθετείται μαζι με το συστημα υγραεριου στο κινητηρα του αυτοκινητου κοντα και συνδεεται με ενα μικρο σωληνακι υποπιεσεως στην εισαγωγή του αυτοκινητου ωστε οταν το αυτοκινητο μπει σε λειτουργια να τραβαει λαδακι για τις βαλβιδες ωστε να μην ξερενονται τελειως, επεισης η ρυθμιση σε ενα μεσο αυτοκινητο ειναι 7-8 σταγωνες το λεπτό.
Αν δεν εχεις τοποθετησει κατι τετοιο στο αμαξι σου μαζι με το συστημα υγραεριου, πρεπει να ρωτησεις γιατι δε σου εχουν βαλει.
Εχει ενα κοστος ο πατερας μου που εβαλε δοχειο πχ του κοστησε 70€ στο ιντερνετ ειναι λιγο φθηνοτερο αν το αγορασεις αλλα αν δεν ξερεις πρεπει καποιος να στο τοποθετησει.
Προσοχη δεν μπαινει σε ντεποσιτο οπως προείπες.
Γενικα ειναι ενα εξτρα κοστος αναλογως τη ρυθμιση αν για καποιο λογο ξεριθμιστεινκαι τραβαει πολυ δεν παθαίνεινκατι το αυτοκινητο απλα καις τα λεφτα σου καθως εχει 20€ το λίτρο.
Εγω πλεον επειδη ειναι και η δουλεια μου το ρυθμιζω καθε φορα που το θυμαμαι και ειδικα προν τα ταξιδια γιατι εχει την ταση να ξεριθμιζεται κι ετσι εκει που εχει το καφαλι σου ησυχο μονονησυχος δεν μπορεις να εισαι, αν ρωτησεις τους υγραεριαδες και επιμενουν με επιχειρηματα να μην το βαλεις τοτε δεν χρειάζεται γιατι ισως το αμαξι ειναι ρυθμισμενο να ψεκαζει και βενζινη οποτε μη βαλει ενα ακομα βασανονστο κεφαλι σου.
Εναλακτικα υπαρχουν παρομια λαδια που μπαινουν στο ντεποζιτο μεσα μονο ομως οταν τελειωσει το υγραεριο απο αυτο ωστε να μπορει να το τραβηξει και υστερα βαζεις υγραεριο και ξερεις οτι λαδωνεται το συστημα για 5-7 γεμισματα-αδειασματα.

Username