Γεια σας. Λέω να τον αγοράσω τον αναδευτήρα για να κάνω σταδιακά σε 2 ημέρες λάσπη χτισίματος και θα χρησιμοποιήσω 2 κυβικά άμμο, 10 σακιά τσιμέντο των 50 κιλών το καθένα και 10 σακούλες άσβεστη. Λέτε να αντέξει ή θα πάνε χαμένα τα λεφτά? Ευχαριστω
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γεια σας. Λέω να τον αγοράσω τον αναδευτήρα για να κάνω σταδιακά σε 2 ημέρες λάσπη χτισίματος και θα χρησιμοποιήσω 2 κυβικά άμμο, 10 σακιά τσιμέντο των 50 κιλών το καθένα και 10 σακούλες άσβεστη. Λέτε να αντέξει ή θα πάνε χαμένα τα λεφτά? Ευχαριστω
3 Απαντήσεις
Έχω ένα τέτοιο στην δουλειά και το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια για χαρμάνι τσιμέντο με άμμο για να σκεπάζουμε αποχετευτικες σωλήνες για βιολογικό και ακόμη ζει και βασιλεύει, πάρτο με κλειστά μάτια θα σου κάνει την δουλειά σου πολύ άνετα
Εγώ είχα ένα τέτοιο και επί 2μιση χρόνια το δουλεύαμε για να φτιάχνουμε χαρμάνι τσιμέντο με άμμο για να σκεπάζουμε αποχετευτικες σωλήνες για βιολογικό και ακόμη ζει, πάρτο με κλειστά μάτια
Καλημέρα, χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο αλύπητα εδώ και μήνες για επισκευαστικο τσιμέντο στις κολώνες του σπιτιού μου. Έχω ανακατέψει πάνω από 50 σακιά (25κιλα). Για την δουλειά που το θέλεις μήπως μικρή μπετονιερα από φίλο, να είναι καλύτερη επιλογή; Εγώ έχω μια μικρή για ένα καρότσι λάσπη (¼ χαρμανιου)